25.1.2014

Kerrospukeutumisen mestari

Reilu vuosi sitten intoilin kanadalaisesta vaatemerkistä Kaliyanasta, johon olin törmännyt Pinterestissä. Siinä samassa rytäkässä osuin kanadalaiseen Wardrobe Tales blogiin, josta en ensin oikein tiennyt mitä ajatella ;-D. Nyt seurattuani blogia vuoden verran, olen päätynyt siihen lopputulokseen, että bloggari on melkeinpä nero kerrospukeutumisessa ja hän käyttää melkein yksinomaan Kaliyanan vaatteita!

Tähän ja tähän mustan ja viinipunaisen yhdistelmään  voisin ihan hyvin itsekin pukeutua, en edes jaksanut laskea montako vaatekappaletta ekaan asuun sisältyy, aika monta kuitenkin! Pidän myös tästä lyhyemmästä ja tyköistuvammasta tyylistä. Täällä lisää samaa tyyliä, sekä takki että mekko miellyttävät. Ja myös tämä  toppatakki, puhumattakaan tämän postauksen ekasta asusta! Wardrobe Talesin tyyliä löytyy myös Pinterestistä.

Over a year ago I told you about the Canadian clothing label Kaliyana that I'd found on Pinterest. At the same time I happened to bump into a Canadian blog called Wardrobe Tales that I didn't quite know what to make of at first. ;-D Having now followed the blog for a year, I've come into the conclusion that the blogger is just about genious in layering and she wears almost exclusively Kalinaya clothes!

I could very well picture myself wearing this or this outfit combining black and burgundy, I didn't even bother to count how many garments there are in the first outfit, quite a few anyway! I also like this  shorter and more fitted style. Here's some more of the same style, I like the dress as well as the coat. And this down coat too, not to mention the first outfit of this post. The looks of Wardrobe Tales can also be found on Pinterest.p.s. Tervetuloa buduaariini Belladonna , toivottavasti viihdyt täällä ;-D.

4 kommenttia:

 1. Voihan, mitä vaatteita - ja mikä tyyli. Jotkut osaavat;)
  Hyvää viikonloppua, Merja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ;-D. Ja mikä rohkeus hiustyylissä ja kengissä! Mietinkin sitä kuinka paljon tuolla bloggarilla on erilaisia vaatteita, joitakin vaatteita hän on käyttänyt monessa erilaisessa yhdistelmässä, mutta kaikkia mustia vaatteita en ole onnistunut tunnistamaan!

   Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

   Poista
 2. Nuo Kaliyanan vaatteet on upeita!
  Tykkään itse kovasti tuollaisesta tyylistä, mutta kerrospukeutumisessa olisi vielä paljon opeteltavaa. En tiedä miten sitä oikein opettelisi, kun tuntuu, että helposti menee jotain pieleen. On kyse materiaaleista, niiden eroista, sopivatko yhteen vai eivätkö. Lisäksi tuntuu, että herkästi menee mittasuhteet jotenkin pieleen.
  Mutta ehkä sitä kuvia katselemalla itsekin oppisi!

  Muistaakseni sinäkin olet jossain postauksessa vaatteiden mittasuhteista kirjoittanut. Kun itsekin olen sitä mieltä, että pukeutuminen on todella paljon kiinni nimenomaan oikeista mittasuhteista, vaatteiden linjoista, niiden alkamisesta/loppumisesta oikeassa kohdassa. Joskus on tosi pienestä kiinni, miltä vaate näyttää, ja miten eri vaatteet sopivat yhteen. Puhumattakaan sitten jos alkaa kerrospukeutumaan! Taitolaji tuokin.

  Täytyypä tutkailla tuota blogia paremmalla aikaa tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että kerrospukeutumisessa mittasuhteet on se tärkein asia. Materiaalienkin täytyy jollakin tavalla sopia yhteen ja tietysti kankaan paksuus ja laskeutuvuus vaikuttaa asiaan myös. Ja hyvä lopputulos on joskus tosi pienestä kiinni ;-D. Kyllä kuvia katselemalla oppii, silmää harjaantuu aika nopeasti huomaamaan mika toimii ja mikä ei!

   Jos haluaa kerrospukeutua, ei muuta kuin peilin eteen vaatekasan kanssa ja sovittamaan. Ja Preferitan vinkki asun kuvaamisesta on hyvä apu mittasuhteiden ja yleiskuvan hahmottamisessa!

   Poista