10.2.2014

Harkitusti

En oikein osaa selittää edes itselleni, miksi meninkään & Other Stories verkkokaupan sivuille, vaikka olen ihan julkisesti luvannut ostaa vain harkitusti. Nettikaupan vaatteet eivät onneksi kiinnostaneet pätkääkään, mutta kengät ja laukut sen sijaan kiinnostivat.

Näihin kenkiin ihastuin ihan välittömästi! Harkitsin kyllä pari päivää niiden tarpeellisuutta, mutta totesin että nämä ovat niin kiinnostavan näköiset, että ne on saatava ainakin näytille kotiin. Olen aika arka tilaamaan ulkomaisista nettikaupoista, enkä löytänyt kaupan sivuilta edes tietoa paketin kuljetustavasta. Noh, löytyihän se tieto vihdoin googlettamalla (MyPack ja toimitusmaksu 6 euroa) ja uskalsin tilata kengät normaalia kokoani 37.

Paketti tulikin nopeasti Kampin Matkahuoltoon, mutta koko 37 oli aivan liian suuri. Kengät olivat muuten kauniit, tukevat avokkaat ja hyvän tuntuinen korko. Nettikaupassa ei tunneta vaihtoa, vaan sopimattomat täytyy palauttaa ja tehdä uusi tilaus. Tätä hetken pähkäilin, mutta koska pidin kengistä tosi paljon, päätin sitten tilata pienemmän koon.

Koko 36 olikin sopiva, tosin kengät eivät istuneet kovin hyvin, kantapää ei oikein pysynyt kengässä. Parin apuvälineen kanssa (päkiäpohjallinen ja kengän kantapäähän kiinnitettävä "sukansuoja") sain kuitenkin kengistä käyttökelpoiset ja tarkoitus on ottaa kengät hetimiten käyttöön työkenkinä mekkojen kanssa.

Pari tavaraa jäi vielä kaihertamaan! Tämä laukku kiinnostaisi, samoin nämä klassiset balleriinat, mutta annetaanpa niiden toistaiseksi jäädä kauppaan ;-D.

Olisi toki helpompaa ja miellyttävämpää ostaa kenkänsä ihan kenkäkaupasta, puhumattakaan siitä etten halua kivijalkakauppojen kokonaan häviävän, mutta toisaalta en ole löytänyt helsinkiläisistä kenkäkaupoista kovinkaan kiinnostavia kenkiä! Osaako joku vinkata, mistä voisi löytyä näiden & Other Storiesin kenkien tyylisiä kenkiä kohtuullisella hinnalla?

Joudunkin samantien vähän perumaan puheitani, törmäsinhän tuossa heti joulun jälkeen johonkin kiinnostavaan ihan helsinkiläisessä kenkäkaupassa. Kiinnostavaan, muttei kohtuuhintaiseen ;-D. Palaan asiaan myöhemmin....
 

4 kommenttia:

 1. Olisiko syynä ostamiseen harmaa loskasää ja tarve päästä ulos? Erikoisuus oli kengissä ihan käyttökelpoista, toivottavasti tulivat aktiivikäyttöön. En juuri tuon tyyppisiin kenkiin ole törmännyt, mutta menisin katsastamaan espanjalaisten valmistajien kenkiä etsiessäni tuota tyylisuuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten minulla oli vain tylsää, silloinhan onkin hyvä koluta nettikauppoja ja sortua aivan turhiin ostoksiin ;-D. Uskoisin, että kengille on käyttöä ainakin työkenkinä! Loppu riippuu sitten siitä kuinka mukavat ovat käytössä.

   En ole vielä saanut aikaiseksi käsitellä kenkiä suojasuihkeella, joten niitä ei vielä ole otettu käyttöön. Ja täytyy vielä kokeilla töissä ovatko korkolaput liukkaat ja käyttää tarvittaessa kenkiä suutarilla.....

   Kiitos vinkistä, espanjalaisten valmistajien kenkiin en ole usein törmännyt. Zio tosin aikaisemmin myi Muxartin kenkiä, joiden tyylistä pidin kovasti.

   Poista
 2. Hei, toistaiseksi ei ole tullut ostettua vaatteita netistä, kirjoja, mattoja ym kyllä. Kätevää ja nopea toimitus. Matto tuli viikossa, kun kaupasta sitä olisi pitänyt odottaa 3viikkoa! Ukkija Juniori ovat ostaneet myös vaatteita. Hyvin on toiminut.
  Ainoa mutta meidän perheessä on ollut se, jos ei ole ollut sopiva (harvoin), niin palauttamisen kanssa miehet ovat olleet laiskoja. Yleensä jäänyt kaapin pohjalle, kun palauttaminenon tehty paljon työläämmäksi kuin ostaminen. Ja Mummia on risonnut (vaikjka itse olisi yhtä saamaton).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet ja kengät ovat kyllä vähän konstikkaita tilattavia, niissä koot voivat vaihdella tosi paljon ja istuvuus on niin pienestä kiinni! Yritän pysytellä pois nettikaupoista, aina en siinä onnistu ja sitten taas jännitetään onko sopiva vai pitääkö ruveta palauttamaan. Palauttamisessakin on se ajatus hankalin, eihän se varsinainen palauttaminen ole sen hankalampaa kuin paketin noutaminenkaan! Ihmisen mieli on aika kummallinen ;-D.

   Poista