22.2.2014

Otetaan yksi huivi

Olisivatko nämä kevään tuoksuiset päivät ja eilen yllättäen näyttäytynyt aurinko syynä siihen, että ideoita pukeutumisesta alkaa pulpahtelemaan mieleen. Vai onko sittenkin syynä tämä innostava postaus luovuudesta taikka sitten nämä Donna Karanin tulevan kesän etniset printit. Luultavimmin nuo kaikki yhdessä saivat minut katsomaan aivan uusin silmin Marja Kurjen kuviollista villasilkkihuiviani.
Kaikkein luontevin ja ilmiselvin käyttöhän on kiepauttaa huivi kaulaan, niinkuin tässä näin.
Mutta ehkäpä huivia voisi käyttää luovemminkin, niinkuin näin!


Minulle nämä blogini asukuvat ovat enemmänkin sellaisia "voisikohan tätä näinkin käyttää" kokeiluja, eivät niinkään "tätä käytin tänään" raportteja. Asujen toimivuuden näkee aika hyvin valokuvista, vaikkakaan niistä ei näe vaatetta moniulotteisena niinkuin silmä sen näkee. Kuvilla pystyy siis  myös huijaamaan ;-D.

Kaikki blogiini kuvatut yhdistelmät eivät tosiaankaan toimi niin hyvin kuin kuvista voisi päätellä, mutta kokeiluja on hauska tehdä ja niistä aina oppii jotakin. Eikä tämä vaatteilla leikkiminen liian vakavaksi saa mennä, pukeutuminen on hauska ja iloinen asia! Vaatteista saa nauttia.

Ja terveiset sille tuntemattomalle oululaiselle, joka oli alkuviikosta käynyt Ilona Pellillä ostoksilla ja tunnustautunut lukijakseni ;-D. Oli mieltä lämmittävää kuulla, että blogini kiinnostaa.


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuossa virityksessä oli hakaneula apuna, enpä tiedä miten pysyisi kasassa in action ;-D.

   Poista
 2. Onpa todella kaunis huivi. Ja näyttää kyllä kuvissa tosi hyvältä hameenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka, voisihan tuota joskus kokeilla ihan käytössäkin ;-D. Siihen ehkä tarvittaisiin kaksi hakaneulaa ja alushame, voisi olla tukevampi viritys jos hakaneulat kiinnittäisi alushameeseen!

   Poista
 3. Tuohan onkin tosi erilainen tapa käyttää huivia; hameena, ei paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää monitoimivaatteita, niinkuin huivi hameena ja hame ponchona ;-D. Mitähän vielä keksisi!

   Poista
 4. Hei Merja, minusta tuo kokeilutyylisi on kiva. Eihän kaiken tarvitse olla niin vakavaa ja perinteistä. Minäkin pidän välillä neuletakkia takakappale edessä. Pidän tuosta kokeilevasta otteestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, kokeileminen on hauskaa ;-D. Ja kokeilemalla kummalliseltakin tuntuvia yhdistelmiä, voi löytyä jotakin aivan uutta. Tätä kokeilemista olen harrastanut aina, mutta vähän arastellut käyttää niitä "ei niin tavanomaisia" yhdistelmiä!

   Poista
 5. Hauska postaus ! Blogista / kuvista todellakin näkee asun ihan eri tavalla kuin peilistä, muutama oma asu on tullut todettua ei käyttökelpoiseksi :D Mutta huivisi on upea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara ;-D. Useinmiten vielä peilissä ihan hyvältä näyttänyt asu näyttääkin kuvassa ihan mahdottomalta, kuvasta näkee mittasuhdeasiat helpommin kuin peilistä. Ja varsinkin jos on vähänkään epavarma jostakin asusta se kannattaa kuvata!

   Poista
 6. Kaunis huivi! Uskomattoman ihanat värit. Hauska hameena myös.
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Huivi on löytö Marja Kurjen ystävämyynnistä parin vuoden takaa, tykkäsin tuosta kuvionnista.

   Mukavaa viikolopun jatkoa!

   Poista
 7. Oikein kiva myös hameena ja vau mitkä bootsit huivi kaulassa -kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onpa sinulla tarkat silmät! Bootsit ovat viime vuoden viimeisen päivän törsäykseni, Bläkistä löytyneet törkeän hintaiset Vic Matien "pakko saada" bootsit ;-D.

   Poista
 8. Hauska idea käyttää huivia hameena. Vaatiiko käytössä housut alle vai saitko sidottua niin, että vilahdusvaaraa ei ole ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on niin pitkä, että se yltää reilusti päällekkäin ja alla on alushame, johon kiinnitin koko komeuden hakaneulalla ;-D. Jos ihan oikeasti haluaisin käyttää huivia hameena, tarvitsisin varmaankin kaksi hakaneulaa, toisen sinne missä on alla oleva reuna ja toisen tuohon eteen......

   Poista
 9. Tuo on tosi hauska idea ja tuo kangas toimii kauniisti hameena! Kauniit värit ja kuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei ihan mitä tahansa huivia tule mieleen kietaista hameeksi, mutta tämä huivi ihan itse pyysi päästä ;-D.

   Poista