24.2.2014

Siloa & Mook

Selailin vanhoja muotilehtiä, tarkoitus kun oli heittää ne pois, ja törmäsin elokuun Ellessä tähän kuvaan.


Huomioni kiinnittyi ensin puseron huikeaan viinipunaiseen väriin, tietenkin ;-D. Muistin kyllä nähneeni kuvan aiemminkin ja lukeneeni, että pusero on poronnahkaa ja valmistaja Siloa & Mook!

Nyt sitten varsinaisesti heräsin, materiaali poronnahkaa, tämän täytyy olla suomalainen merkki? En kyllä ollut koskaan kuullut merkistä ;-D. Googlettamallahan se sitten selvisi, kyllä se suomalainen on!

Ellen sivuilta löytyi pikkasen taustatietoa Siloa & Mookista. Tykkäsin kovasti heidän syksyn 2013 mallistostaan, yksinkertaisen graafisesta muodosta ja varsinkin upean viininpunaisesta poronnahasta. Voin melkein tuntea hyppysissäni kuinka ihanan ohutta ja pehmeää poronnahka on.

Kevät/kesä 2014 mallisto ei niin kovasti innostanut, sininen ja keltainen eivät ole suosikkivärejäni. Yllättäen huomasin pitäväni mustavalkoisesta ruutuprintistä.

Ei ehkä ihan minun makuni mukaisia, mutta ehdottomasti mielenkiintoisia vaatteita. Ja valikoimassahan on myös muutakin mukavaa, vaikkapa vaatteiden säilytykseen. Jään kiinnostuneena seuraamaan merkkiä.


4 kommenttia:

 1. Oi! Kiitos vinkistä, upeita vaatteita, kauniita katsella. Vielä en hinkunut mitään riittävästi, mutta ehkä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan ;-D. Ihmettelen ettei merkistä ole enempää kohistu, vaikka ikää on jo kohta vuosi! Tai sitten olen ollut ihan kuuro ja sokea, joka sekin on ihan mahdollista. Vaatteet ovat kyllä ihan hehkuttamisen väärtejä.

  VastaaPoista
 3. Merkillä on kauniita vaatteita ja samoin kuin sinulle kevät/kesä malliston värimaailma oli itselleni vähän liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin oikea väri on tosi tärkeä, vaikka vaate olisi muodoltaan ja malliltaan houkutteleva, väärä väri tekee siitä itselle mahdottoman. Ja jos vaatetta on vain yhdessä ei niin houkuttelevassa värissä, kauppaanhan se jää ;-D.

   Poista