5.3.2014

Uusia tuulia

Yllätyksekseni huomasin viime viikolla, että minua kyllästytti pukeutua mekkon! Onhan tätä mekkokautta jatkunut jo vuoden verran ja nyt alkaa vähitellen riittää!

Vaikka mekko onkin maailman helpoin vaate, rupesin haaveksimaan kapealahkeisista housuista. Siis tooosi kapealahkeisista. Ja yläosaan tarpeeksi pitkä tunika/mekko (en siis kokonaan hylkää mekkoja), joka armeliaasti peittää vähemmän imartelevat kohdat. Inspiraatiota tähän tyyliin olen saanut tyylitaituri Saralta, jonka ei tarvitse peitellä mitään ;-D.Tämän minulle uuden tyylin perustana olen käyttänyt KappAhlin mustia housuja. Tykkään tästä housumallista, koska siinä ei ole taskuja ja vetoketju on sivulla. Housujen sileä vyötärö ei pömpötä yläosan alla samalla tavalla kuin juuri vatsan päälle asettuva vetoketju ja taskut, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Housuthan ovat minulle aivan liian pitkät, mutta asettuvat mielestäni hauskasti rypylle nilkkaan, varsinkin nilkkureiden kanssa. Ja arvatkaapas onko tyttömäinen olo? No on!

Muutenkin minua juuri tällä hetkellä viehättää kerrostettu yläosa, siis ohuehkoja vaatteita päällekkäin ja ne suorat kapeat lahkeet alaosana. Tai eihän niiden lahkeiden välttämättä suoran kapeat tarvitse olla, täällä ovat alaspäin kapenevat lahkeet ja yläosana vain löysä neule kerrostetun sijaan. Ja tässä vielä inspiskuva kullanväristen farkkujeni ja tämän takin yhteiskäyttöön!

18 kommenttia:

 1. Kyllä on tyylikäs kokonaisuus. Itse kanssa olen sitä mieltä, että kapeat housut löysemmän ja kevyemmän yläosan kanssa on todella tyttömäinen yhdistelmä! Itse käytän samantyylistä yhdistelmää niinä päivinä, kun haluan pukeutua rennommin ja en välttämättä sitä mekkoa halua pukea päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ;-D. Tämä tyyli tuntuu nyt hyvältä ja rennolta, onneksi töissä ei tarvitse olla bisnestyyliä! Yläosa saisi ehkä olla aavistuksen lyhyempi, mutta meneehän tuo mekkopituinenkin....

   Poista
 2. No mutta onpas kertakaikkisen tyylikäs kokonaisuus! Tykkään suuresti, vaikka aina sinä hyvältä näytät, niin erityisen säteilevältä tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Dahlia, olisikohan kevättä naamallakin ;-D. Seuraavaksi ajattelin kokeilla kapeiden lahkeiden kanssa viime keväänä Cosilta ostamaani "avaruuskohinamekkoa", se voisi olla hauska yläosa. Pitäisi ensin vain löytää se......

   Poista
 3. Oiva kokonaisuus , sopii sinulle hyvin ! Täytyykin katsastaa tuo housumalli , on mennyt minulta ohi , näyttää hyvältä . Ja lahkeethan saakin mennä tuolleen vähän kurtulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tuo lahkeet kurtulla on ihan hauskan näköistä ;-D. Parempi lahkeet kurtussa kuin otsa!

   Poista
 4. Tuon tunikamekon kanssa kapealahkeiset housut ovat paras vaihtoehto. Ja ehdottomasti housuissa ei saa olla pömpöttäviä vetoketjuja, taskuja tms.
  Hyvä kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ;-D. Juu, ne mittasuhteet, ne ovat tässäkin asiassa tärkeät. Ostan mielelläni sellaisia housuja, joissa vetoketju on sivussa taikka takana. Niitä vain ei ole tarjolla kovin paljoa....

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna ;-D. Aina silloin tällöin tekee mieli kokeilla jotakin erilaista ja on mukavaa, jos onnistuu löytämään jotakin uutta pukeutumiseensa. Pitää mielen virkeänä ;-D.

   Poista
 6. Taas kerran kiva kokonaisuus - ja sinä näytät aina iloiselta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ;-D. Olisikohan eilisellä auringonpaisteella jotakin tekemistä iloisen ilmeen kanssa, varmaankin. Auringon valoa tässä ollaankin kaivattu.......

   Poista
 7. Toivon, ettei pillihousut mene ikinä pois muodista - olen vannoutunut käyttäjä. Liehuvat lahkeet eivät ole mun juttuni, hidastavat menoa. Mielestäni sinulle sopisi myös nyt esittelemääsi lyhyemmät tunikat: pidän erityisen paljon aiemman postauksesi kultaiset housut -yhdistelmästä. Ihana asukokonaisuus, jota olen palannut monta kertaa ihastelemaan. Menen taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ania ;-D. Joo, olet jälleen kerran oikeassa, nuo mekkopituiset yläosat ovat vähän raskaita (kuvan yläosa on ostettu Cosilta ihan mekoksi)! En ole vielä kaivellut esiin kaikkia tunikapituisia paitojani yms., mutta eiköhän sieltä löydy vähän lyhyempääkin yläosaa. Etsivä löytää ;-D.

   Poista
 8. Oikein näpsäkkä asu <3. Hyvää Naistenpäivää ja arvaas, pieni haaste sinulle blogissani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos FF ja haastetta pukkaa ;-D. Hauska pieni sisustushaaste, onnistuu kyllä!

   Hyvää naistenpäivää myös sinulle.

   Poista
 9. Itse olen kerrospukeutuja henkeen ja vereen. Mä yhdistän usein mekon ja housut. Musta se on vaan NIIN toimiva yhdistelmä. Näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ;-D. Kerrospukeutuminen on kivaa, siinä pitää vain huomioida mittasuhteet ja materiaalien on hyvä olla laskeutuvia. Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä tyyli....

   Poista