13.3.2014

Värejä

Ei, ei, en ole hurahtanut väreihin tai ehkä ihan pikkasen. Pinterestissä pyöriessä löytyy joskus niin herkullisia väriyhdistelmiä, että niitä ihan vain jää katselemaan pitkäksi aikaa.

Olen varmaankin aika rajoittunut värien suhteen, minulle ei olisi edes tullut mieleen yhdistää viinipunaista oliivinvihreään, ainakaan juuri näitä sävyjä. Sen enempää kuin limenvihreää mansikkasorbetin kanssa kuten täällä. Aika yllättävä yhdistelmä tämäkin.

Yllättävän kaunis  pari on myös roosa ja oranssi, tuossa yhdistelmässä viehättää vielä erilaiset materiaalitkin, roosa silkki ja oranssi sametti terästettynä blingillä. Samat värit myös tässä puvussa. Ja entäs tämä harmaan, keltaisen ja lilan setti, tosi kaunis. Pidän jopa tästä keltaisen ja terrakotan värisestä asusta, tykkään myös asun muodosta.

Vihreä ja lila, aika herkku tämäkin! Tästä vähän utuisesta oranssista, yhdistettynä vähän utuiseen mustaan, pidän oikein paljon. Entäs tämä sitten, en edes keksi nimeä tuolle housujen värille, mutta se nimetön väri punaisen parina on aivan täysosuma!

Mitäs pidätte tästä vihreän ja punaisen liitosta? Tämä väricoctail on niin hillityn tyylikäs ruskeaa seinää vasten juuri niin kauan kuin vihreä lattia ei näy ;-D. Samaa hillittyä värimaailmaa lisää täälläkin. Tämän jakkupuvun värimaailma on tosi kaunis yhdistelmä erisävyisiä vihreitä ja punaisia. Ja voiko enää olla mitään hempeämpää kuin nämä harmaan ja liilan sävyiset hetaleet.

Onkohan se tämä keväinen auringonpaiste, joka saa pään pikkuisen sekaisin ja katsomaan kaikkea ikäänkuin uusin silmin ;-D.

16 kommenttia:

 1. Pinterestissä on kiva joskus seikkailla eikä ole ihme , jos tulee hassutuksia :) jotkut olivat vallan hyviä yhdistelmiä , kaikkia en jaksanut avata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Pinterest on aika koukuttava ja kaikenlaisia tarpeita herättävä ;-D. Sen käytön kanssa kannattaa ollakin tarkkana!

   Poista
 2. Kieltämättä aika mielenkiintoisia väriyhdistelmiä. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla rohkeammin eri värien sovittamista yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä kokeilla enemmän, mutta milläs kokeilet kun melkein kaikkia vaatteet ovat mustaa ja harmaata ;-D. Hurjimmat väri-iloittelut ovat viinipunaista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hetaleet ;-D. Ne vain ovat niin herkullisia blingblingillä höystettynä.........

   Poista
 4. Kivoja vöriyhdistelmiä, myös sellaisia, jotka eivät kyllä tulisi heti mieleen itselle. Pitäisi käydä pinterestissä useamminkin seikkailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriyhdistelmiähän voi ihailla ihan vain esteettisessä mielessä, niitä ei edes tarvitse miettiä itselleen ;-D. En minä ainakaan voisi kuvitella käyttäväni esim. limeä ja vaaleanpunaista, mutta mielestäni yhdistelmä on kaunis. Pinterest on kyllä vähän liian koukuttava, ainakin minulle......

   Poista
 5. Nuo vihreän ja punaiset liitot ovat kauniita, mutta minulla yleensäkin joku tökkii, jos eri sävyisiä punaisia yhdistellään. Minun silmääni ne ovat outoja, esim. juurikin tuo roosa ja oranssi. Katselin yhtenä päivänä oranssia jakkua, ja myyjä ehdotti sen kaveriksi huivia, jossa oli oranssia ja fuksiaa - ja minusta se oli todella kummallinen yhdistelmä.

  Mutta ehkä minäkin joku kevät innoissani yhdistelen fuksiaa ja oranssia, enkä pidä sitä mitenkään outona:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkin voi käydä, että yhdistää fuksiaa ja oranssia, kunhan tarpeeksi altistaa itseään näille Pinterestin värikylvyille ;-D. Silmä tottuu yllättävän nopeasti erikoisiin muoto- ja väriyhdistelmiin ja ne alkavat tuntua ihan mahdollisilta ja jopa kauniilta. Varo vaan ;-D.

   Poista
 6. Hauskoja yhdistelmiä, mutta en välttämättä näkisi niistä kaikkia itseni päällä. Useimmiten yhdistän värin mustaan tai valkoiseen. Pinerest on valtava aarrearkku, itse käyn siellä päivittäin seikkailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestin kuvia voi tosiaan vain ihastella ottamatta mitään paineita siitä käyttäisikö itse juuri tätä väriyhdistelmää taikka asua. Ihan vain ihailla kauniita kuvia ;-D. Olen huomannut, että Pinterestin löydettyäni ei enää tarvitse ostella muoti- ja sisustuslehtiä, kun kuvia voi aina halutessaan katsella Pinterestissä!

   Poista
 7. Tuo oliivinvihreän ja viinipunaisen yhdistelmä on ihan yliveto! Pakko kokeilla ensi syksynä...:D Tuo atlantic-pacific punaisen ja "jonkun" yhdistelmää voisi ehkä kuvata malvanväriseksi? Malvan kukat ovat vähän tuon värisiä. Tykkään kovasti siitä väristä ja tuosta yhdistelmästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliivi/viini yhdistelmä on myös mielestäni ihan käyttökelpoinen, samoin kuin tuo malva/punainen ;-D. Saman värin eri sävyistä tulee myös kivoja yhdistelmiä.....

   Poista
 8. Tykkään erityisesti roosan ja oranssin yhdistelmistä. Suunnitelmissani on ollut jo "monta vuotta" tehdä tuon värinen koru itselleni. "Cape-back swing top with jewels, bows" on kaunis kuin myös hurmaavat hetaleet.
  Kiitos ihanista linkeistä, sain taas potkun kaivaa unohtuneita ideoita päivänvaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestin kuvat ovat inspiroivia, niistä tulee tosi paljon ajatuksia ja ideoita, olen aika pahasti koukussa Pinterestin kuviin ;-D. Ja olen säästänyt pitkän pennin, kun ei tarvitse ostaa muotilehtiä kuvien vuoksi! Paheeni on lehtien säästäminen, en millään raaskisi heittää niitä pois. Nyt kun kuvat löytyvät netistä, kotona ei enää vyöry lehtipinoja!

   Poista