29.3.2014

Viisi kysymystä-haaste

Aikuinen nainen, FF Funky and Fifty-blogista, paiskasi minua haastella. Viisi kysymystä! Ajattelin, että ihan helppo juttu tämä ;-D. Mutta kuinkas kävikään! Kahdesti olen aloittanut haasteeseen vastaamisen ja kahdesti todennut, ettei vaan irtoa juttua. Jospas tämä kolmas kerta nyt sitten toden sanoo.
 
1. Lempiväri sisustuksessa?
Minulla ei taida olla lempiväriä sisustuksessa, kotona on suloisessa sekasotkussa kaikkia värejä, jos ei muuten niin ainakin tauluissa. Jos kuitenkin joutuisin aloittamaan kodin laittamisen ihan alusta, voisin päätyä vähän hillitympään värien käyttöön ja tällä hetkellä sisustuksessakin harmaa viehättää.

2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?
Tähän en kyllä keksi mitään, en ole yleensäkään kiinnostunut design-tavaroista, lukuunottamatta vaatteita ;-D. Tai ehkä jotkut Alvar Aallon suunnittelemat tuolit, joitten kopiot olivat kova sana 70-ja 80-lukujen vaihteessa, niitä en ottaisi edes alkuperäisenä!
 
3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?
Ei ehkä ihan tv:ssä, mutta Komisario Palmu-elokuvissa Joel Rinne, Leo Jokela ja Matti Ranin. Erityisesti Leo Jokela laulamassa "silimät tummat niinkuin syksyinen yö", olen aivan myyty ;-D.
 
4. Suosikki leivonnassa?
Juustokakku ja mutakakku kilpailevat suosiostani, molemmat maistuvat aina kun on tarjolla ;-D. Kotona en niitä enää leivo!

5. Viisi suosikkiblogia?
Tähän en voi vastata, suosikkiblogieni rajaaminen vain viiteen ei vaan onnistu! En siis edes yritä ;-D.

Mukaan haastan:
anneaulikin
Preferitan
Lady of The Messin

12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta , yritänpä jossain kohtaa siihen tarttua :) kun onneksi ei ole enempää kysymyksiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ;-D. Ja vain viisi kysymystä, helppo nakki siis!

   Poista
 2. Olivatpas hankalan oloisia kysymyksiä, näitä on niin kiva lukea, mutta kyllä se heti kun alkaa itse mietiä vastauksia tuntuu hankalalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivathan nuo vähän hankalia, ensin löi ihan tyhjää, mutta kun niitä tarpeeksi makusteli niin löytyihän jotakin sanottavaa ;-D.

   Poista
 3. Jee, kiiiiitos Merja! Näihin minäkin osaan vastata, myös viitoskysymykseen, sillä siellä olet sinä. Ensin kuitenkin kuvaan vihreää parkatakkia ja se tapahtuu (usko tai älä) huomenna.

  Kehtaanko paljastaa, että meillä oli pitkään kaksi Aallon 406 nojatuolia. Sitten muutettiin, eikä niille löytynyt uudesta kodista paikkaa ja ne saivat mennä menojaan. En ole kaivannut, en edes muitanut niitä ennen nyt. Hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, ajattelin että tällainen pieni haaste, ihan noin verryttelyn vuoksi ;-D. Parkatakkia olenkin vähän odotellut, mutten ole hermostunut koska puhuitkin muutamasta viikosta ja hyvää kannattaa aina odottaa!

   Aallon 406 tuoleissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kun niitä kopioita oli joka paikassa ja niihin tosiaan kyllästyi. Aallon tarjoiluvaunusta haaveilin joskus, mutta ei sekään enää tunnu tärkeältä ;-D.

   Poista
 4. Kiva kun otit haasteen vastaan ja nams nuo kakut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste olikin aika haastava, aikaa se ainakin vei ;-D. Juuri nyt kyllä maistuisi ihan kumpi kakku vain, tai ehkä kuitenkin tahtoisin enemmän mutakakkua!

   Poista
 5. Kiitos haasteesta. Tämän teen ehdottomasti, mutta en ihan heti - muutama on kesken parhaillaan - olen niitä osissa tehnyt, kun olen vähän monisanainen välillä;) Mutta tässä selviän ehkä yhdellä postauksella.
  Ja minulle jäi nyt soimaan "silmät tummat niinkuin syksyinen yö" - ihana. Kertakaikkisen.
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Lady, haasteen voi tehdä sitten kun sopiva aika, ei kiirettä ;-D. Minun piti katsoa tuo Youtuben pätkä ainakin kymmenen kertaa, Leo Jokela on vain niin ihana Kokkina ja tuo koreografia, aivan hervotonta.......

   Hyvää viikonloppua myös sinulle, äläkä stressaa haasteista ;-D.

   Poista
 6. Ihana tuo kolmannen kysymyksen vastaus. Olet harvinaisen oikeassa, Komisario Palmu elokuvien kyseisistä hahmoista tulee aina NIIN hyvälle tuulelle! Niitä olisi kiva nähdä taas. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kaikki Palmu-leffat dvd:nä ;-D. En olekaan katsonut niitä pitkään aikaan.....

   Poista