24.5.2014

Minä Perhonen ja Marskin Ryyppy

Keskiviikon Helsinki Trend View - näytöksestä otin mukaani Modin-lehden ja sieltä bongasin pari hauskan nimistä vaate- ja kenkämerkkiä. Niistä piti ihan tehdä postaus ;-D.


Minä Perhoseen
 olen jo törmännyt Pinterestissä ja googlettanut merkin alkuperää sen verran, että tiesin sen takana olevan japanilaisen suunnittelijan Akira Minagawan. Hän on selvästikin vaikuttunut Marimekosta ja suomalaisista tekstiilisuunnittelijoista, katsokaa vaikka näitä Pinterestin kuvia. Tämän paidan printti viehättää minua kovasti, luultavasti siksi, että se on mielestäni hyvin japanilainen! Täällä vielä Turun Sanomien juttu Minä Perhosesta vuodelta 2009.


Marskin Ryypystä kenkien valmistajana en ollut aikaisemmin kuullutkaan, enkä siitä mitään löytänytkään Pinterestistä. Jaana Reinikaisen juttu Modin-lehdessä kertoo kuitenkin olennaisen merkistä.


Vielä vinkki Ilona Pellin vaatteiden ystäville, Huuto.netissä on myynnissä musta puuvillainen Ilona Pelli-mekko ja jakku. Luulen, että kyseessä on tämä Liro-mekko. Minulle koko 40 on liian pieni, muuten olisin jo huutanut mekon itselleni ;-D.

2 kommenttia:

 1. Olisi taas niin pakjon kaikkea kaunista jota ihastella ja hankkia :)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, onneksi olen huomannut itsessäni merkkejä jonkinlaisesta ostohaluttomuudesta ;-D. Mutta kuvia on aina kiva katsella........

   Mukavaa hellesunnuntaita sinulle!

   Poista