3.5.2014

Otetaan yhdet collegehousut

Löysin nämä Arelan collegehousut Muoti mielessä-blogista. Mielestäni ne olivat juuri sellaiset vapaa-ajan housut, joita olen tarvinnut, mutta en ole tiennyt tarvitsevani ;-D. Käväisin sitten katsomassa housuja tarkemmin Arelan Uudenmaankadun liikkeessä ja koska housut tuntuivat heti päällä mukavilta sekä xl-koko oli juuri sopivan väljä, ostin ne.


Yllättäen housujen lahkeet olivat aika sopivan mittaiset, niitä voisi jopa käyttää ihan sellaisenaankin, lahje laskostuu kivasti nilkkaan. Kuvissa olen käärinyt lahjetta vähän. Olin kiinnostunut myös Arelan collegepaidoista, mutta ikävä kyllä suurin koko oli juuri sen verran nafti, että se ei tuntunut eikä näyttänyt oikein hyvältä. Toivottavasti housut lunastavat odotukseni kesäisinä jokapaikan housuina ja miksei näitä voisi käyttää töissäkin Anne Malian tapaan.

Nyt minua kyllä sitten vaivaa collegepaidan puute ja tuskissani googletin R-collectionin mallit, mutta sieltä löytyi vain unisex-malleja, jotka näyttävät liian kapeilta ja pitkiltä. Sen sijaan löysin sieltä jotakin, jota en olisi uskonut löytäväni. Löysin silkkihousut! Mallin päällä ne vaikuttavat vähän tylsiltä, mutta minun on ihan pakko käydä katsomassa niitä livenä ;-D.


10 kommenttia:

 1. Minäkin ihailin noita housuja Annen päällä - ja nyt taisin hurahtaa täysillä. Haluan tuollaiset, Kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niissä on mielestäni tosi hyvä mitoitus eikä kangas ei ole liian paksua. Aina kannattaa käydä sovittamassa ;-D.

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu toinen collegehousujen ihailija - ensin Annen päällä ja nyt tällä. Toimittaisivatko ne myös tänne ? Todella nätit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Arelan sivujen alapalkissa näyttää lukevan "world wide shipping" eli toimittaisivat ;-D. Minua kiinnostaisivat vielä harmaat samanlaiset, mutta testataan nyt ensin nämä mustat kunnolla! Joka tapauksessa nätit ja mukavat jokapaikan pöksyt.

   Poista
 3. Onpas ne kivan näköiset! Ehdottomasti täälläkin sarjassa "En tiennyt haluavani" mutta nuo voivat jopa mennä hankintalistalle!

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei aina etukäteen tiedä mitä haluaa ;-D. Niinkuin Ladylle jo sanoin, aina kannattaa käydä sovittamassa. Mukavaa sunnuntaita myös sinulle.

   Poista
 4. Onpa mukavan näköiset ja varmaan yhtä mukavat päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne ovat ihanan rennon näköiset ja tosi mukavat päällä ;-D.

   Poista
 5. Onpa todella hyvän näköiset sekä korkkarien että ballerinojen kanssa. Kiva kun esittelit kaksi erilaista asuyhdistelmää.

  En olisi ikinä uskonut, että college-housut voisivat olla noin hyvän näköiset! Toivottavasti pysyvät käytössä yhtä hyvän näköisinä, etteivät ala lököttää liikaa esim. polvista. Tai että lökötys ainakin sitten pesussa poistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin vielä kolmattakin vaihtoehtoa, mutta ne kuvat olivat aivan hirveitä ;-D. Mielessä on kuvata lisää yhdistelmiä sitä mukaa kuin niita syntyy. Tykkäsin housuista erityisesti noitten kitten heel-korkojen kanssa. Perästä kuuluu!

   Olen kyllä toiveikas, että housut pysyisivätkin hyvinä ja polvipussit kurissa. Tarkoitus kun on käyttää niitä kesällä jokapaikanhousuina, paitsi helteillä ;-D.

   Poista