11.5.2014

Otetaan toiset housut

Otetaan vaikkapa nämä omalta hillotehtaaltani löytyneet Ril'sin pellava/polyamidi/villa-sekoitteiset housut. Housut ovat vajaamittaiset ja epäsymmetriset. Ostettu muistaakseni Sokokselta keväällä 2011 hyvällä alennuksella ja eikös kolme vuotta olekin aika sopiva aika hillota housuja ennen käyttöönottoa ;-D.


Nyt kun katselen näitä kuvia, tulee kyllä mieleen, että housut taitavat tarvita joko lisää hilloamista taikka kiertoon pääsyä! Nehän lisäävät ihan uusia ulottuvuuksia tuohon keskivartaloon ;-D. Sääli, tykkään kovasti housuista, mutta niiden kanssa pitäisi olla tyköistuvampi yläosa, joka taas ei oikein näin rintavaan vartalomalliin käy. Noh, onpahan ainakin kokeiltu!
6 kommenttia:

 1. Minusta etenkin tuo oikean puoleisen kuvan asu on kiva, tykkään siitä kyllä. Ehkä housuja voisi pitää samantyyyppisten kokonaisuuksien kanssa?

  Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Huomenta Dahlia, taidanpa antaa housuille vielä mahdollisuuden eli säilytän ne vielä toistaiseksi ;-D. Mukavaa työviikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kivat ja persoonalliset housut. Vasemmanpuolinen asu suosikkini, myös nätit kengät siinä. Kenties rennon huivin voisi kokonaisuuteen lisätä...

  Terkkuja, epäsymmetrisyys on pop :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo vasemmanpuoleinen on minustakin paras versio, sekä värinsä että mallinsa puolesta. Ja epäsymmetrisyys noissa housuissa on juuri se joka viehättää, ehkä niihin täytyy vain totutella ;-D.

   Poista
 4. Ihanat housut! Eikä hillottavaksi vaan käytettäväksi, ehdottomasti. Vasaemmanpuoleinen on erityisen kaunis asukokonaisuus siroine avokkaineen. Housut ovat varmasti sikaihanat päällä, eiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne mukavat päällä ;-D. Jotenkin housut peilissä näyttivät paljon paremmilta kuin kuvassa. Mutta ainahan pitää muistaa että vaatteet näyttävät ihan erilaiselta liikkuvan ihmisen päällä kuin pysähtyneessä kuvassa, eiks vaa. Toivottavasti paremmalta ;-D.

   Poista