29.6.2014

Chileläinen merkki: Zurita by Gabriela Farías Zurita

Pitkästä aikaa tuli Pinterestissä vastaan vaatemerkki, josta innosti etsimään lisää tietoa. Pinterestistä ei löytynyt nimellä kuin pari kuvaa, juuri sen verran, että kiinnostus vain lisääntyi ;-D. Googlettamalla osuin tähän juttuun, jossa onkin jo jotakin infoa merkistä. Kyseessä on siis chileläinen ekovaatemerkki......

Zuritan omat nettisivut olivat yhtä tyhjän kanssa, paitsi linkki Facebookiin josta sitten löytyikin varsinainen aarreaitta. Paljon kuvia eri vuosien mallistoista!

Löytyy sekä hetaleita että skarppeja vaatteita. Ja mielestäni hyvin hienostuneita väriyhdistelmiä, kuten tämä harmaa/rosa, myös tämä yhdistelmä viehättää sekä väreillään että muodollaan! Tekisi mieli linkata vaikka kuinka monta asua, mutta mitä turhia, katsokaa itse tuosta Facebookin linkistä!


4 kommenttia:

 1. Oi voi näitä sinun Pinterest -bongauksiasi. Ja pakkohan tuonne on mennä Faceen lisää tutkimaan - olivat nuo linkit sen verran koukuttavia!
  Kivaa sunnuntaipäivää, Merja!

  VastaaPoista
 2. Sas muuta, joskus kyllä itsekin näitä hämmästelen, mutta kun maailma on pullollaan kauniita vaatteita, niin minkäs teet ;-D. Mukavaa sunnuntain jatkoa täältä myrskyisestä ja sateisesta Espoosta!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanuus mitä hetaleita. Oijoijoijoi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin ihania ;-D. Onneksi tuollaisia vaatteita ei myydä ihan lähikulmilla, voisi käydä kalliiksi kukkarolle sen verran monta houkuttelevaa vaatetta löytyi!

   Poista