9.6.2014

Korvasienessä

Korvasienessä lauantaina kello 22.56, saalis oli ihan kohtuullinen ;-D.


6 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania herkkuja. Jahka ne jaksaa valmistaa oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä oma hommansa keitellä moneen kertaan, onneksi ei sentään löytynyt ämpärillistä ;-D. Mutta korvasienimuhennos on sellaista herkkua, että on kaiken sen vaivan arvoista. Ja itse poimitut ovat jotakin ihan erityistä, yleensä ne tulee hankittua torilta.....

   Poista
 2. Hukkuikohan edellinen kommenttini jonnekin taivaan tuuliin?

  Yösienestystä:D
  Juuri oli tämän aamun Aamulehdessä, että nyt pitäisi olla erinomainen korvasienivuosi. Että varo vaan, ehkä se ämpärillinenkin siellä metsässä odottaa.
  Meillä on ollut tässä nyt niin paljon kaikenlaista, että on jäänyt sienestäminen vähiin (mieheni on intohimoinen sienestäjä), mutta sen verran kuitenkin, että on saatu korvasieniä kuivatettua talven varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi kommenttisi hukkua, ei löytynyt edes roskaposteista! Joo, eihän sitä tiedä vaikka niitä enemmänkin löytyisi, en kyllä hanttiin pistäisi ;-D.

   Poista
 3. Oletpa onnekas löytöinesi ! Ukkokulta kävi eilen metsässä noiden perässä, mutta palasi tyhjin käsin. On niin herkkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se mukava löytää edes tuon verran, kyllä tuosta kaksi muhennosta tekee ;-D. Tarkoitus olisi taas juhannuksena mennä mökille ja katsella löytyisikö lisää korvasieniä!

   Poista