6.6.2014

Terveisiä lomalta


Kahden viikon lomailun jälkeen olo on jo rauhoittunut ja pystyy keskittymään olennaiseen, pelkkään olemiseen ;-D. Lomaan on mahtunut hyvin monenlaisia ilmoja, lämpötilat ovat vaihdelleet syksyisestä 4 asteesta helteiseen 24 asteeseen. On satanut ja on paistanut.........


Kesäkuu aloitettiin sunnuntaina näin koleissa tunnelmissa, lämpöasteita taisi olla vain kuusi, mutta jo parin päivän kuluttua lähestyttiin hellelukemia. Tänäänkin aurinko paistaa ja taidan tästä lähteä kävelylle lähimetsään, vaikkapa tänne suuntaan.


p.s. tervetuloa lukijaksi Emma, toivottavasti viihdyt buduaarissani ;-D.

Ja vielä tiedoksi, jouduttuani massiivisen spämmäyksen uhriksi laitoin toistaiseksi kommenttien sanavahvistuksen päälle, sorry vaan. Toivottavasti ette anna sen estää kommentointia ;-D.

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla loman tehneen tehtäväänsä! Ja spammit ovat kiusanneet täälläkin - joudun ehkä turvautumaan ainakin lomalla samaan ratkaisuun kuin sinäkin!
  Vastailin muuten taannoiseen lempi -haasteeseesi jokin aika sitten;)
  Rentoa loman jatkoa, Merja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, rentoilu jatkuu kyllä. Ensi viikolla suuntaan hetkeksi kaupunkimaisemiin, on varmaankin outoa pukeutua asiallisiin vaatteisiin reilun kahden viikon rönttöilyn jälkeen ;-D.

   Kiitos, että vastasit haasteeseeni, oli minulta jäänyt ihan huomaamatta.

   Poista
 2. Toivottavasti olosi on yhtä levollinen kuin nuo maisemat!

  VastaaPoista
 3. Hei Marjukka, olo taitaa olla juuri noin levollinen ;-D. Levollinen ja raukea, kiitos 27,7 lämpöasteen, minulle lämpöä on vahän liikaa mutta en valita. Siirryn vain varjoon oleilemaan!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että loma on tehnyt tehtävänsä! Hyvä näin, että saat levättyä. Kauniita ja levollisia kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parina viime kesänä olen lomaillut elokuussa ja ollut lomalle jäädessäni aivan uupunut! Enkä ole pystynyt koko loman aikana rauhoittumaan samalla tavalla kuin nyt. Ja täällähän ympäristö on rauhallinen ja levollinen ;-D.

   Poista
 5. Nauti lomasta, onpa sää millainen tahansa.
  Spämmien vuoksi minäkin olen laittanut kommentit vahvistettaviksi. Niitä spämmejä on silloin helpompi poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Kaisa, oikeassa olet, loma on loma säästä riippumatta ;-D. Tällä hetkellä kyllä säät hellivät, nyt on jo 21 astetta mittarissa ja iltapäiväksi luvataan jopa 25 astetta. Olemme lähdössä mökille Rovalaan Kemijokivarteen tarkoituksena saada viime kesänä aloitettu saunaprojekti valmiiksi. Sehän viivästyi, koska ovet ja ikkunat toimitettiin vasta syyskuun lopulla!

   Tuo spämmäys yltyi sellaisiin mittoihin, että jotakin oli tehtävä, vaikka en olisi halunnut vahvistusta käyttöön. Mukavaa, ettei se kokonaan ole estänyt kommentointia ;-D. Hyvää vikonloppua!

   Poista
 6. Ihanan rauhoittavia nuo lomamaisemasi, varmasti siellä mieli lepää! Lämmintä ja kesäistä loman jatkoa sinulle, nautiskele lomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ;-D. Metsäympäristö on niin rauhoittavaa. taidan olla varsinainen metsäsuomalainen!

   Poista