8.7.2014

Harmaa rotta vai kirjava heinäsorsa?

Tänään Hesarista löytyi mainio juttu 50 vuoden takaa. Vaikuttaisi siltä, että suomalaisten pukeutumisessa ei ole tapahtunut mitään kehitystä sitten vuoden 1964 ;-D. Vai onko?
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä, paitsi se on muuttunut, että kaduilla näkyy kesäisin aika paljon paljasta pintaa. Joka ei sekään aina ole kovin esteettistä katsottavaa ;-D. Jutun mukaanhan vuonna 1964 järvenrantaslummeissa kuljettiin verryttelypuvuissa!

   Mutta harmaata mollattiin ihan turhaan, sehän on niin monipuolinen väri ;-D.

   Poista
 2. Kiva lehtijuttu 50 vuoden takaa. Suomalaisten pukeutumista määrittelee paljolti käytännöllisyys ja harmaassa ei niin pölyt ja tahrat näy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, käytännöllistä sen olla pitää!

   Merja sanoi harmaata monipuoliseksi väriksi, sitähän se on kaikkine eri sävyineen. Harmaa on mielestäni parhaimmillaan myös todella kaunis väri.

   Mulla on yksi mekko, jota sen tekijämyyjä luonnehti norsunharmaaksi :D

   Poista
  2. Käytännöllisyyskin on hyvä ottaa huomioon, silti jää vielä aikas paljon pelivaraa pukeutumiseen ja olen samaa mieltä Marjukan kanssa, että harmaa on oikein hyvä väri. Eli vaimot tekevät hyviä valintoja miehilleen ja olihan luennoitsijallakin harmaa kesäpuku ;-D.

   Ja harmaan kanssa voi käyttää melkein mitä väriä tahansa, itse asiassa ei tule mieleen yhtään väriä jota ei voisi yhdistää harmaaseen! Harmaa ja kultakin käyvät yllättävän hyvin hyvin yhteen, riippuu tietenkin vähän sävyistä. Norsunharmaa kuulostaa hauskalta ;-D.

   Poista