25.9.2014

Kaupallinen tiedote: Rolser-vetokärry, citykärry vai mummokärry?


Nyt seuraa tässä blogissa harvinainen kaupallinen tiedote ;-D. Sain Finnartmenin Kirsiltä yhteistyöpyynnön koskien perässä vedettäviä Rolser-ostoskärryjä.

Näistä ostoskärryistähän minulla on paljon omakohtaista kokemusta jo melkein 30 vuoden takaa. Olin kotiäitinä noin kymmenen vuotta ja hoidin kauppareissut kävellen, apunani maailman kätevin kauppakassi eli perässä vedettävä ostoskärry. Sinne mahtuivat kerralla kaikki ostokset, eikä tarvinnut raahata ostoskasseja käsissään. Tulipas tästä nyt nostalginen olo ;-D.

Koska minulla on niin hyvät kokemukset perässä vedettävistä ostoskärryistä yleensä, halusin vinkata tästä uudesta Finnartmen-verkkokaupasta, jossa on mummokärryjen lisäksi myynnissä myös keittiötarvikkeita. Minun vastaukseni otsikon kysymykseen on siis mummokärry, joka kuulostaa paljon sympaattisemmalta kuin citykärry! Ja minä en hyödy tästä postauksesta kuin hyvän mielen ;-D!Finnartmen: Rolser Jet LN City Joy


Tässä vielä lainaus Kirsin viestistä:


"Olipa kerran raskas taakka - vaan eipä ole enää.

Ilman omaa Rolseriani olisin kärsinyt selkäongelmien kierteestä vuosikausia. Olen kuljettanut hoitolapyykkiä kauneushoitolani ja kotini välillä jo 13 vuotta. Ensimmäiset vuodet kannoin pyykin repussa ja laukuissa, mutta kantaminen aiheutti minulle jatkuvia selkäongelmia. Kun ostin perässä vedettävän kärryn, selkäkipuni loppuivat kuin seinään.

Keväällä bongasin Frankfurtin messuilta Rolserin citykärryt ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Rolser oli jotain aivan muuta kuin perinteiset ”mummokärryt”. Raikkaan herkullisia värejä ja kauniita kuoseja niin naisille kuin miehillekin, tilavia malleja laadukkaista materiaaleista, ja mikä parasta, ekologisesta kierrätysmateriaalista valmistettuja Ecomaku-kärryjä!

Toukokuisen tehdaskierroksen jälkeen olin niin vaikuttunut Espanjan Alicantessa sijaitsevan perheyrityksen toiminnasta, että löin kättä päälle Suomen maahantuonnin yksinoikeudesta. Nyt minulla on kunnia tarjota näitä tyylikkäitä citykärryjä omasta hyvinvoinnistaan ja ympäristöstään kiinnostuneille asiakkaille.

Tiesitkö?

Niska, selkä ja hartiat kiittävät, kun kannettavan kuorman siirtää selästä tai käsivarsilta perässä vedettäväksi. Rolser-kärryjä voi halutessaan myös työntää edessään. Tarjolla on helposti rappusissakin kulkevia pyöriä sekä kokoon taittuvia malleja, jotka voi kiinnittää ostoskärryihin kauppakierroksen ajaksi. Citykärry korvaa lyhyillä matkoilla auton käytön painavienkin ruokaostosten kuljettamisessa. Kärryillä voit näppärästi palauttaa tyhjät pullot ja vuoden 2015 vaihteesta lähtien jopa muovit kauppojen kierrätyspisteeseen.

Suomessa vetokärryt tunnetaan parhaiten mummokärry-nimellä, mutta ulkomailla kärryjä käyttävät kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Rolser-kärryjen kantavuus on jopa 50 kiloa ja kärryillä on kolmen vuoden takuu.

Espanjalainen perheyritys Rolser on toiminut yli 40 vuotta. Tehdas työllistää sata ihmistä eli lähes kaikki Pedereguen kylän asukkaat, osan jo useammassa sukupolvessa. Citykärryjen valmistaminen on tiimityötä ja yhden kärryn valmistamiseen tarvitaan 16:n tehdastyöläisen osaamista."

14 kommenttia:

 1. Onpa tyylikkäitä ostoskärryjä! Ostaisin heti jos tekisin kauppamatkat kävellen, mutta kun autolla kuljetaan kauppaan, niin en tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama meilläkin, nykyään käydään autolla kaupassa, joten ei ole tarvetta tuollaiselle ostoskärrylle. Silloin aikoinaan se oli tosi näppärä kaupassa käydessä, kärryn sai kaupan ostoskärryn etuosaan roikkumaan ostoskierroksen ajaksi.

   Poista
  2. No sitä vähän mietinkin, että pitääkö kaupassa sitten mennä kahden kärryn kanssa eteenpäin. Hyvä, että sen saa roikkumaan ostoskärryyn!

   Poista
  3. Kaupan ostoskärryissä oli ainakin ennenvanhaan edessä koukku, johon oman kärrynsä sai nostettua roikkumaan. Ja osa noista Rolser-kärryistä on näköjään kokoontaitettavia!

   Poista
 2. Kyllä noi on niin mageita, että voisin kuvitella vetäväni perässä. Mä en tiedä, että onko saman valmistajan vai eri, mutta joskus Turun Osaava nainen messuilla katselin tällaisia. Ihan viittä vaille oli etteikö matkaan tarttunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan nämä ihan eri sarjassa kuin ne muinaiset kärryt, väriäkin löytyy ja onhan ne kätevät.

   Poista
 3. No onpas tyylikkäät ostoskärryt! Harvoin olen noin stylejä nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, värejä ja malleja on ihan valittavaksi asti! Citykärryt ;-D.

   Poista
 4. Hei! Tämä sattui mukavasti: tulin itse viimeviikolla Espanjasta ja juurikin Alicantesta. Siellä naisilla ja myös miehilläkin oli paljon tavarankuljetuskärryjä. Naisilla näkyi paljon sellaisia malleja, joita työnnettiin edellä ja niissä oli neljä pyörää alla. Siis samanlaisia kuin nuo kärryt, mutta neljällä pyörällä. Erehdyttävästi sirojen lastenrattaiden näköiset. Ensin vähän ihmettelin, mutta sitten tajusin, että nehän ovat ihan järkevät. Edessä kun työntää niin näkee paremmin, missä kärryt menevät.
  Kiitos muuten mielenkiintoisesta blogista. On niin mukava nähdä, kun joku on löytänyt oman tyylinsä. Itse tässä vieläkin ihmettelen ja etsin omaani.
  terveisin Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirpa, tervetuloa lukijaksi ja mukavaa, että löysit blogiini ;-D. Etelä-Euroopassa nuo kärryt ovat ihan tuttu näky kaduilla ja joissakin tilanteissa tuo edessä työtäminen on kätevämpää kuin perässä vetäminen, aina tilanteen mukaan. Yksi Rolsereista näytti olevan nelipyöräinen, jota voi myös työntää edella ja toinen kuusipyöräinen malli on rapuissa käytettäväksi....

   Yleensä ottaen se oma tyyli löytyy iän mukana tai ainakin minulla on käynyt niin ;-D. Ja oman tyylin löytämisessä auttaa se, että käyttää sellaisia vaatteita, joissa viihtyy ja on mukava olo. Eiks olekin helppoa ;-D. Jotkut tosin löytävät tyylinsä jo ihan nuorena, mutta sellaiset tyylitaiturit taitavat olla harvinaisempia. Mukavaa viikonloppua sinulle.

   Poista
 5. Juuri eilen ihailin näitä kärryjä Tukholmassa Mood-kauppakeskuksessa. Tuotteet olivat esillä käytävällä vaikka varsinaista liiketilaa heillä ei ollut siellä. Ja ihan hilkulla etten ostanut sitä 'Rock-kärryä' eli musta kangas ja niittejä etuläpässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovatpa nuo kärryt kovasti esillä joka puolella ;-D. Ja varmaan ihan aiheesta, niin kätevät ne ovat jos ilman autoa käy ruokaostoksilla....

   Poista
 6. Mikä mahtaa olla kärryjen hinta ja mistä voin tilata kärryn itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikainen googletus kertoo, että kärryjä voi tilata täältä: https://www.rolser.fi/tuote-osasto/karryt/ ja hinnat näyttävät olevan 99-179 euroa.

   Poista