12.10.2014

Pitkästä aikaa

Hei, täällä Merja, Aikuisen naisen buduaarin bloggari. Vieläkö muistat? Elämä vaan joskus vie niin mukanaan, että tällaisen mukavatkin asiat, kuten bloggaaminen, jäävät vähän taka-alalle...

Talvi tulee, ei voi mitään, parasta vain valmistautua kylmiin ilmoihin. Kaivoin tänään villavaatteeni esiin ja vein ne parvekkeelle tuulettumaan ja samoin tein laitoin kesävaatteet talviteloille! Ja totesin, että minulla on täysvillaisia neulepuseroita ja neuletakkeja ynnä muuta koko loppuelämäksi ;-D.

Ennen tätä ahaa-elämystäni ehdin kuitenkin hankkia Ilona Pellin varastontyhjennyksestä tummanharmaan villajerseyponchon, jota ajattelin pitää työpaikan vaatekomerossa. Töissä palelen paljon enemmän kuin kotona, joten siellä pitää olla jotakin, jonka voi vetäistä hartioille ja heittää nopeasti pois lämpötilan mukaan. Ja jos oikein värikkääksi haluaa heittäytyä, kietaisen viininpunaisen villahuivi kaulaan.

Poncho on ihan yksinkertainen, kahdesta kappaleesta ommeltu, sivuista avoin ja takaosa on pidempi kuin etuosa. Simppeli, mutta päällä tosi näyttävä, laskeutuu kauniisti, niinkuin kuvasta näkyy.....

Villavaatteita pulatessani tajusin, että minullahan on juuri samaa villajerseytä ja saman harmaan sävyiset paita ja Kiekura-liivi. Ja vaikka kaikissa kuvissa harmaa näyttää aivan eri sävyiseltä, vaatteet ovat todellisuudessa aivan saman värisiä ;-D.


Minun puolestani talvi voi tulla, olen täysin varustautunut pakkasiin ja tuiskuihin. Eikä tarvitse hankkia mitään uutta!

20 kommenttia:

 1. Täällä ollaan kuulolla ;) taukoja pitää itse kukin välillä :) samoissa puuhissa olin minäkin tänään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kuulolla olet ;-D. Taukoja tulee väkisinkin, mutta etiäpäin sano mummo lumessa, jatketaan vaan siitä mihin jäätiin!

   Poista
 2. Kyllähän me muistetaan ;) Kaunis on tuo sun uusi hankintasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa ettei ole kokonaan unohtunut ;-D. Tykkään ponchosta ja sille varmasti tulee käyttöä vaikkei edes olisi tulossa kovin kylmä talvi.

   Poista
 3. Hei taas! Tuollainen poncho on kätevä. Minä ostin juuri hullareilta Marja Kurjen harmaan ponchon, ajattelin että lämmittää talvella sisällä ja lämpimmällä säällä voi pitää myös ulkona..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poncho on kätevä, se on helppo heittää päälle ja ottaa pois. Sellaisia lämmikkeitä ainakin minä tarvitsen töissä.....

   Poista
 4. Ei ole unohdettu täälläkään! Poncho on kaunis - ja olisi tarpeellinen minunkin työpaikallani. Pidän itse siellä vaatekaapissa isoa, harmaata villatakkia;)
  Mukavaa viikkoa sinulle - ja toivottavasti ei vielä ihan kaikkia villavaatteita tarvita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa ettei ole unohdettu ;-D. Taidan olla varsinainen vaatehamsteri, työpaikan vaatekomerossa on villatakkia, viittaa, ponchoa, huivia joka lähtöön! Ja muutamat kengätkin. Jos vaikka sattuisi tarvitsemaan.....

   Onneksi ei vielä ihan pakkaset ole tulossa ja ennen pakkasia käyn vielä Roomassa tankkaamassa vähän aurinkoa ja lämpöä pitkän talven varalle ;-D. Hyvää työviikkoa.

   Poista
 5. Kuulolla myös :) Poncot tulevat meilläkin töissä tarpeeseen, sen verran vanhassa rakennuksessa vetää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että kuulolla ;-D. Minäkin luen kyllä postaukset, mutta kommentointi ei aina suju.

   En tiedä miten sinun työpaikallasi, mutta minun työpaikallani ei viikonloppuisin ole lämmitys päällä ja se kyllä tuntuu kylmyytenä koko alkuviikon. Siinä mielessä varmuusvarasto lämmikeitä työpaikan vaatekaapissa ei ole ollenkaan liiottelua ;-D.

   Poista
 6. Heippa taas. Kauniin ponchon olet löytänyt. Sama juttu täällä eli töissä täytyy pitää kylmän varalta isoa huivia tai viittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa ;-D. Näinhän se on töissä, kesällä kuuma ja talvella kylmä, aika harvoin sellainen sopiva...

   Poista
 7. Töissä istuessa tulee kyllä kylmä, kyllä pitää jotain villaista lämmikettä komerossa olla varalle :)
  Tosi kaunis poncho :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ;-D. Minulla on töissä tosiaan kaikkien huivien yms. lisäksi vielä valikoima lämpimiä kenkiä, joskus talvella on sisällä niin kylmää, että pitää olla karvavuoriset ulkokengät jalassa koko päivän ja siltikin varpaat ovat kohmeiset! Sitä se on kun pitää lämmityksessä säästää.....

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköiset poncho ja huivi, varmasti myös lämpimät<3 Molemmat ovat tervetulleita komerooni jos satut kyllästymään...:D Niin kauniit nuo värit yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, pidän sinut mielessä, jos sattuisi se kyllästyminen iskemään ;-D.

   Poista
 10. Hei Merja, kuulolla ollaan. Välillä on vain pakko pitää taukoa kivoistakin asioista.
  Upea tuo ponchosi. Kyllä sillä kelpaa lämmittää itseään töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, mukavaa että olet kuulolla ;-D. Niinhän se on, että aika aikaa kutakin ja pienen paussin jälkeen bloggaaminen taas maistuu. Nyt olen huomenna lähdössä Roomaan ja katsotaan miten ensi viikolla bloggaaminen/instagramin päivitys sujuu....

   Poista
 11. Ihanat harmaansävyiset neuleet, tuollainen poncho kelpaisi tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin minusta neuleissa tuo harmaa väri pääsee oikeuksiinsa......

   Poista