1.11.2014

A fashion beyond fashion

Otsikkona oleva, netistä bongattu lause, sopii kuvaamaan Ilona Pellin suunnittelemia vaatteita. Muotia joka ylittää muodin, vaatteita jotka eivät koskaan varsinaisesti ole muotia mutta jotka ovat aina muotia! Niinpä olen iloisesti "sijoittanut" Ilona Pellin muodin ylittäviin vaatteisiin, koska viihdyn niissä ja tunnen niissä olevani aina hyvinpukeutunut.

Sopisikohan tuo esipuheeksi uusimman Ilona Pellini esittelyyn ;-D. Vaikka muutama postaus sitten totesin, että minulla on neuleita koko loppuelämäkseni, halusin vielä tämän pitkän villaisen takin. Se vain on niin upea! Se päällä tulee kuningatarmainen olo, vaikka jalassa olisikin farkut.....Wien-takki on pitkä, suoralinjainen, sivuista aika ylös auki oleva ohut takki, jonka toisen etuliepeen olen kuvissa nostanut olkapäälle. Voi siis käyttää joko ihan suorana tai niinkuin kuvissa ja luultavasti vielä muutamalla muullakin tavalla, joita en ole vielä keksinyt ;-D.


Kangas on hauskasti röpöliästä, yritin kuvata sitä onnistumatta siinä kovinkaan hyvin ;-D. Väri on oikeasti hyvin tumma harmaa, melkein musta.


7 kommenttia:

 1. Upea takki, kertakaikkisen upea! Tykkään tästä valtavasti, mielettömän kaunis lisä kenen tahansa vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, juuri siksi halusin sen ;-D. Ja villaisena ihanan lämmin!

   Poista
 2. Oma tyyli ja tunne siitä että on hyvin pukeutunut, on loistojuttu. Onnittelut todella kivasta hankinnasta.
  Terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin ja silloin kun tuntee olevansa hyvin pukeutunut, itsevarmuus on ihan omaa luokkaansa. Ja kiitos, tästä hankinnasta nautin nyt täysillä ;-D.

   Poista
 3. Voi että osaa olla upea takki! Juuri tuollainen vaate, jossa on ihan pakko tuntea olevansa hyvinpukeutunut. Ja jossa on sitä vielä 10 vuodenkin päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, minäkin ajattelen että takki on käytössä pitkään, todennäköisesti 10 vuodenkin päästä! Eihän eläkeläisellä ole varaa ostaa uusia vaatteita, joten niitä on hyvä olla varastoissa ;-D.

   Poista
 4. Kiitos Saija, minäkin uskon että tätä takkia käytetään pitkään ;-D.

  VastaaPoista