14.5.2015

Asukuvia

Olen näköjään postannut asukuvia viimeksi marraskuussa, olisikohan nyt jo aika laittaa kuvia vaikkapa haori-takistani ja uusista kävelykengistäni.

Haori-takkia olin suunnitellut käyttäväni mustan polvipituisen mekon kanssa, myös kapealahkeiset musta housut ja musta t-paita takin alla olivat mielessäni. Nyt sain kuvattua tuon haori/housut/kävelykengät kombon ja eihän se hassumpi yhdistelmä ole. Takki tosin on aavistuksen verran kittana, mutta jos siitä ei vain välitä, niin ihan hyvä asu siitä tulee ;-D.


Ja ei, minulla ei ole pissahätä, vaikka seisonkin kaikissa kuvissa jalat ristissä! Se nyt vain näyttää paremmalta kuvissa kun jalat ovat ristissä, minkäs teet ;-D.

Sopivia kuvia blogiin valitessa muistin taas miksi asukuvia tulee julkaistua niin vähän, pitää olla tosi luja luonto että mitään kehtaa laittaa näytille! Yritän rohkaista itseäni ajatuksella, että asuahan tässä on tarkoitus esitellä eikä itseä, mutta koville ottaa siltikin! Ehkä pitäisi hankkia se mallinukke ;-D.

12 kommenttia:

 1. Ole vaan itse mallinukkena , paras niin :)
  Takki on kaunis , mielenkiintoinen pinta ja väri sopii sulle mainiosti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Joo, parasta vaan itse esitellä asunsa, sehän siinä mielenkiintoista on. Mitä puet päällesi ja miten sen puet päällesi, siinähän se pointti on ;-D.

   Poista
 2. Tuo takki on aivan hurjan upea! Tähän laittaisin vielä monta sydänemojia perään jos osaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, kommenttisi ilahdutti ilman sydänemojakin ;-D.

   Poista
 3. Kiva kun postaat välillä asukuvia;)
  Hyvältä näyttää, eikä kyllä näy yhtään kittanuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän, katselen itsekin blogeissa mielelläni juuri asukuvia ;-D. Yritän saada niitä enemmän aikaiseksi. Ja takin kittanuus enemmänkin tuntuu kuin näkyy ja se tarkoittaa sitä, että itsellä on vähän epämukava olo....

   Poista
 4. Hei! Näitä asukuvia päälläsi on aina ilo katsoa. Tykkään tyylistäsi kovasti! Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, lupaan postata enemmän asukuvia ;-D. Ei vaan saa pitää liian pitkiä taukoja, tauon jälkeen julkaisukynnys on aika korkea!

   Poista
 5. Nämähän ovat oikein onnistuneita kuvia, mihin sitä mallinukkea oikein tarvitsisit. Ihanan näköinen materiaali tuossa takissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja ;-D. Materiaali on sellaista crepe de chine tyylistä silkkiä, sellaista vähän röpelöistä, samoin vuori on silkkiä.....

   Poista
 6. Aito malli, hyvä malli :)

  VastaaPoista