16.5.2015

Tripolis

Samalla kun kuvasin toissapäivänä haori-takkiani, kuvasin myös uuden Ilona Pellin Tripolis-mekkoni. Varasin mekon jo tammikuussa käydessäni viimeistä kertaa Korkeavuorenkadun liikkeessä, se kun oli kuvauksissa Saksassa ja palautus viivästyi niin, että sain mekon vasta nyt toukokuulla ;-D.


Mekon muoto on tosi hauska, pyöreä, jossa on hiha-aukot etuosassa. Ylläolevien linkkien takaa löytyy kuvia, jossa tuo muoto näkyy selvemmin kuin näissä "musta möykky" kuvissa! Tässä on mekko, johon en heti ihastunut, mutta useamman kerran sitä katseltuani se alkoikin viehättää. Ja nyt tykkään mekosta tosi paljon....

Mekkoa voi käyttää ihan suorana kuten yllä tai vyön kanssa niinkuin Ilona itse käyttää. Hiha-aukot ovat aika paljastavat, joten käytän alla paitaa, joko hihatonta tai pitkähihaista. Ja vyötä käytetään niin, että edessä se on mekon päällä, mutta takana se on mekon alla. Alakuvissa mekko vyölla asustettuna sekä vähän 60-luvun tyyliin silkkihuivi päässä ja hopealankakieppi kaulassa ;-D.


En sitten tullut kuvanneeksi mekkoa mustien legginsien kanssa, joka sekin on oikein hyvä vaihtoehto. Ehkäpä sitten toisella kerralla. Ja nuori rohkea nainen voisi käyttää mekkoa jopa tähän tyyliin!

10 kommenttia:

 1. Upea nainen ja upea mekko!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kiva kun poikkesit ;-D.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoisen mallinen mekko! Ja kaunis sekä suorana että vyöllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekko on tosiaan aika mielenkiintoinen, jopa niin etten aluksi osannut edes kuvitella kuinka hauska se käytössä olisi ;-D. Mutta olen oikein tyytyväinen hankintaani!

   Poista
 4. Monta ilmettä yhdellä mekolla. Ihastuttava mekko! Laatuvaate :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voin kuvitella käyttäväni mekkoa sekä tavallisena työpäivänä ilman vyötä ja vähän juhlavampaa tarvitsevissa tilaisuuksissa vyön kanssa. Vyö tekee mekosta heti juhlavamman oloisen ja lisäksi vähän koruja, kirjekuorilaukku kainaloon, "kitten heel" korkokengät jalkaan ja siinä se! Tilannepukeutumista parhaimmillaan ;-D.

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää! Mikähän se on tämä mustan vaatteen lumo?
  Onko tietoa Ilonan kesäpellavista?
  Aurinkoa ja kevättä, Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia, nyt olen aivan iloisen tietämätön kesäpellavista, vaikka tapasinkin Ilonan tuossa ennen helatorstaita. On se vähän hankalaa, kun ei voi vain poiketa liikkeeseen katsomaan, luvassa on kuitenkin näytös vielä toukokuulla, siellä aion pitää silmäni auki ja kameran laukaisuvalmiina ;-D. Pikkulintu lauloi, että talveksi voisi olla tarjolla sähkönsinistä.....

   Ja se on ihan selittämätön tuo mustan lumo ;-D.

   Poista
 6. Voi upeus mikä mekko! ihan mielettömän kaunis ja monikäyttöinen samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ;-D. Ja niinkuin jo kerroin, ihan heti en tuota tajunnut, mutta parempi myöhään......

   Poista