31.1.2016

Aikaansaamaton

Lumen ja pakkasen myötä tuntuu menneen myös kaikki energia, olen ollut aivan puhkiväsynyt ja nukkunut pitkiä yöunia. Tosin en minä niitä kovia pakkasia haikaile, mutta olisi nyt ollut sen verran pakkasta, että lumi olisi pysynyt maassa.

Olisi ollut pari uutta juttuakin, joita olisin halunnut teille esitellä, mutta kuvaaminen ei oikein onnistunut. En jaksanut pukea vaatteita päälle kuvattavaksi, eikä henkarikuvista tullut mitään. Värit menivät ihan väärin ja uusi vaate näytti kuvassa ihan huuto.netin kehnoimmalta rievulta ;-D. Luovutin!

Laitankin sen sijaan kuvan jääkukista auringonlaskua vasten, kyllä tämä vaatekuvat voittaa! Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille, toivottavasti teillä riittää energiaa uuteen viikkoon ;-D.


4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva ♥ Tunnistan myös itsessäni tuon saamattomuuden, toivottavasti se valoisuuden lisääntyessä häviää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa energisyys ja jaksaminen vahvistuvat valon myötä kunnes iskee kesäaika, joka sekoittaa pakan täysin! Ehtisinköhän vielä elinaikanani nähdä, että tuo kesäaikahullutus lopetetaan......

   Poista
 2. Jääkukat on niiiiiin kauniita!
  Saamattomuus, minä myönnän, että sitä on täälläkin. Nyt on ollut liian kauan. Mutta onneksi päivä pitenee koko ajan, kunhan vaan aurinkokin näyttäytyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkukat ovat ;-D. Minusta jääkukka sanakin on kaunis, samoin kuin sanat jää ja lumi! Sydäntalvella taitaa olla tarkoituskin rauhoittua ja nauttia pimeydestä.....

   Poista