24.1.2016

Vinkki kävelykengistä

Vaikka ulkona tuiskuttaakin lunta, olen jo valmistautunut kevääseen hankkimalla uudet kävelykengät. Ja niinkin yllättävästä paikasta kuin H&M! Heidän Premium Quality-mallistossaan on kaikenlaista kivaa luonnonmateriaaleista ja jopa nahkakenkiä. Käyn siellä aina silloin tällöin katsastamassa valikoiman ja aletuotteita metsästäessäni löysin nahkaiset kävelykengät, jotka eivät tietenkään olleet alessa.

Ne olivat tosi houkuttelevan näköiset, juuri sellaiset joista pidän, terävä kärki ja matala tolppakorko. Mutta! Olin juuri syksyllä ostanut samantyyliset, jotka eivät kuitenkaat olleet niin kivan näköiset kuin nämä H&M:n popot! Aikani tätä totuutta märehdittyni päätin kuitenkin tilata kengät näytille.

Näiden Premium Quality-tuotteiden saatavuus myymälöistä on huono, en niitä ole nähnyt myymälässä kuin kerran ja sielläkin vain yhtä neulepuseroa. En oikein ymmärrä miksi ne eivät myymälöihin päädy. Tilasin siis kengät ja ne ovat juuri sellaiset kuin halusinkin! Pidän ne, vaikka ne ovatkin niin liukkaat, että täytyy heti laitattaa pitävämmät korkolaput ja pohja. Kenkäfriikin paras ystävä on suutari! Mutta se ulkonäkö, se korvaa kaiken ;-D.


H&M:n kenkien laadusta ja kestävyydestä minulla ei ole vielä minkäänlaista kokemusta, mutta ainakaan päällisin puolin katsottuna kengissä ei suurempaa vikaa näyttänyt olevan. Tosin kengän sisäpohjakin olisi voinut olla musta, mutta kun kuitenkin käytän kengissä ohutta pohjallista, niin laitan sitten mustan pohjallisen.

8 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset ainakin :) en ole Henkkamaukalta kenkiä ostanut , kerrohan joskus, kuinka kestävät käyttöä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä paremman näköiset jalassa ;-D. Joo, kerron kokemuksia sitten kun kengät ovat käytössä.

   Poista
 2. Onpas hyvännäköiset! Ja kiitos vinkistä - pitääpä katsastaa nuo sivut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ;-D. Käy ihmeessä katsomassa mallisto, siellä on silloin tällöin ihan houkuttelevaa tavaraa, kuten vaikkapa mokkanahkainen housuhame tai jo myynnistä poistunut viininpunainen kapea, polvipituinen mokkahame.....

   Poista
 3. Tosi kivan näköiset kengät. Pitääpä käväistä sivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä siellä kannattaa käydä silloin tällöin katselemassa, ei koskaan voi tietää mitä sieltä löytyy!

   Poista
 4. Hui! Siellä oli kiva paita ja kivat nudet peruskorkkarit. Onneksi mun koot oli menneet niin ei tarvinnut sortua :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joskus pääse vähällä, ikäänkuin koira veräjästä ;-D

   Poista