5.11.2016

Fidan lattialta löydetty kashmirneule!

Kyllä! Luitte aivan oikein, olen Fidan lattialta löytyneen mustan kashmirneuleen onnellinen omistaja!

Olen viime aikoina huomannut suunnistavani lähi-Fidaan penkomaan aina kun tekee mieli jotakin uutta, siis mieluummin kuin Stockalle taikka edes Cosille. Eilenkin sitten töistä tullessani piipahdin Fidassa ja siinä uutta satoa pulatessani näin rekin päässä lattialla mustan mytyn.

Ensin ajattelin jättää mytyn siihen, enhän sitä itse ollut tiputtanut, mutta täytyihän minun järjestyksen ihmisenä nostaa se mytty lattialta. Mytty tuntui niin pehmoiselta, että oli pakko etsiä siitä materiaalilappu nähtäville ja kuinkas sattuikaan, olin poiminut lattialta mustan poolokaulusneuleen, jonka materiaali oli 100 % kashmir.


Neuleesta puuttuivat koko- ja merkkilaput kokonaan (onneksi materiaalilappu sivusaumassa oli tallella), joten koko piti arvioida silmämääräisesti ja mikä parasta, neuleen hinta oli 3,90 €. Pakkohan neule oli ottaa ja kotona totesin, että koko oli vain pikkuisen turhan niukka ja poolokaulus vähän liian löysä. Mutta kaikenkaikkiaan neule on ihan ehjä ja käyttökelpoinen, sovittelin sitä jo Monkista ostetun liituraitaisen liivimekon alle ja oikein hyvä oli.


Käytin Monkin liivimekkoa paljon ennen syyslomaani, mutta kun sielta palasin, oli sen verran kylmää etten oikein tiennyt mitä käyttäisin mekon kanssa. Tämä lattialta löydetty neule on oikein hyvä ja lämmin pusero mekon alle......

2 kommenttia:

  1. Hieno löytö - itse en uskalla mennä millekään kirpparille, sillä vaatekaapin karsinta on vieläkin vaiheessa - ja vaikka pystyn jämäkkänä pysymään kaupoissa, saattaisi kirpparilla käydä köpelösti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kirpparilla ovat hinnat sitä luokkaa, että on helppo sortua ostamaan. Toisaalta taas kirpputoreilta löytyy ihan laatuvaatteitakin kun vain jaksaa penkoa....

      Poista