13.11.2016

Let it snow!

Viime viikko oli aivan ihana lumisateineen, talvi yllätti mieluisasti. Luminen maa on niin kaunis ja pikkupakkanen raikasti ilman. Hyytävä tuuli vähän harmitti, mutta kun on tarpeeksi lämmintä päällä pärjää oikein hyvin. Nyt kyllä vaikuttaa siltä, että tämä hauskuus loppuu, Ilmatieteen laitos lupaa vesisadetta ensi viikolle!


En tällä kertaa aio kertoa pakkaspukeutumisestani, siitä olette varmaankin joutuneet lukemaan ihan tarpeeksi tässä vuosien mittaan ;-D. Tänään oli muuten Hesarissa hyvä juttu aiheesta, siinä oli lämpökameralla kuvattu helsinkiläisten talvipukeutumista, hyvin havainnollisia kuvia.


Uskoisin, että tällä varustuksella ei lämpökamerassakaan paljon punaista näkyisi. Sen verran kuitenkin viime viikon pukeutumisesta, että varusteet olivat jopa astetta järeämmät kuin näissä vuoden 2012 kuvissa. Takkina oli pitkä untuvatakki, jalassa melkein uudet ylipolvensaappaat, villainen kaulahuivi ja nahkahanskojen päällä vielä villalapaset. Tarkeni!


Lumisade ja luminen maisema saivat aikaan aikamoisen joulufiiliksen, mutta koska on aivan liian aikaista ottaa joulutavaroita esille tai edes kuunnella joululevyjä, tyydyn vain selailemaan vanhoja joululehtiä. Joulun taikaa alkaa jo vaikuttaa ;-D.

Voisin silti kuunnella tänäänkin tämän! Jospa tästä olisi apua lumen pysymiseen ;-D.

2 kommenttia:

 1. Nyt jo uhkaavasti räystäät tippasevat vettä, joten saas nähdä, kuinka ensi viikolla lumen käy. Niin kovin mielellään haluaisin sen pysyvän. On paljon valoisampaakin. Luin samaisen Hesarin jutun ja mietin, että miltähän itse kuvissa näyttäisi. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään muistelimme sisareni kanssa millaisia talvet olivat meidän lapsuudessa, silloinhan lumi ja pakkaset pysyivät ihan sinne maalískuun lopulle saakka. Nyt ei enää edes pohjoisessa voi siihen luottaa! Toivotaan kuitenkin, että tästä talvesta tulisi kunnon talvi.

   Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa sinulle.

   Poista