17.1.2020

Vaateasioita

Huh huh, melkein eläkeläisen seuraelämä on näköjään aika vilkasta. Onneksi tällä viikolla oli vain yksi myöhäinen lounastapaaminen kaupungilla. Tosin olin sullonut koko sen päivän täyteen hoidettavia asioita, ettei tarvitse jatkuvasti rampata Helsingin keskustassa ;-D. No eiköhän tämä elämä tästä ala sujumaan ihan omalla painollaan kunhan ensin tottuu tähän vapauteen.

 Tallinnan Fotografiskassa lokakuun lopulla
 
Jotta pysyttäisiin blogin varsinaisessa aihepiirissä, ajattelin vähän avautua vaateasioissa. Onhan tämä aikamoinen muutos, kun ei enää tarvitse miettiä pukeutumistaan työvaatteiden kautta. En oikein vielä osaa hahmottaa minkälaisia vaatteita eläkeläisenä tarvitsisin ja ennenkaikkea haluaisin käyttää. Todennäköisesti jotakin rentoa, mukavaa ja simppeliä. Voisinkohan jopa siirtyä käyttämään pelkästään legginssejä ja jotakin pitkää yläosaa? Hmm, tätä täytyykin pohdiskella oikein ajan kanssa.
 
  Tallinnan Fotografiskassa lokakuun lopulla
 
Pitkän blogihiljaisuuteni aikana ostotottumukseni ovat muuttuneet aikalailla, olen siirtynyt secondhand ostajaksi ;-D. Toki olen muutaman vaatteen ostanut ihan uutenakin, mutta mielenkiintoisimmat vaatteet ovat löytyneet Ison Omenan Vestiksestä taikka netistä Emmystä. Toki olen haahuillut Helsingin keskustan secondhandeissäkin, mutta edellämainitut kaksi ovat minulle kuitenkin olleet ne parhaat.
 
Olen jo luopunut myös ihan kohtuullisesta määrästä vanhoja vaatteitani ja karsiminen jatkuu edelleen. Uutta en taida ostaa ennenkuin minulle kirkastuu minkälaisia vaatteita tulen oikeasti käyttämään jatkossa. Löytyisikö jo eläköityneiltä lukijoilta kokemuksia ja vinkkejä asian suhteen? Toki muidenkin kokemukset ja vinkit vaateasioista kiinnostavat aina....


Asukuviakin on suunnitteilla, mutta juuri nyt en taida jaksaa, on se niin vaativaa ;-D. Siksi kuvituksena lokakuun lopulta Tallinnan Fotografiskan vaikuttavasta näyttelystä ottamiani kuvia! Viimeinen kuva tosin ei ole Fotografiskasta vaan seinämaalaus jostakin siitä lähistöltä....
2 kommenttia:

 1. Tervetuloa eläkenaisten (ja -miesten) ihanaan joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inna, on tosi mukavaa liittyä vapaiden ihmisten joukkoon ;-D.

   Minnehän aikaisempi vastaukseni on kadonnut? Ihan varmasti kirjoitin vastauksen sinulle jo 19. päivä. Kummallista...

   Poista