11.3.2020

Röyhelöistä

Paluu 60-luvulta vuoteen 2020 kestikin yllättävän kauan, ei vain ollut mitään sanottavaa kuluvasta vuodesta. Eikä ole oikeastaan nytkään, mutta tämä röyhelöihastus on pakko jakaa teillekin.

En ole enää viime vuosina tilannut enkä ostanutkaan naistenlehtiä, blogit ovat melkein kokonaan korvanneet niiden tarpeen. Nyt kuitenkin ostin maaliskuun Glorian, jota mainostettiin "uuden ajan muotinumerona" ja hintakin oli vain 3 euroa.


Koko tämän jutun pointti on siis tuo "kaulus", joka ei siis oikeasti ole kaulus vaan toppi. Ok, hyvä niin. Mutta minullapa on ihan oikea röyhelökaulus! Oman ukkosenharmaan röyhelökaulukseni löysin viime marraskuussa Ilona Pellin ja Eva Kajanderin yhteisestä pop up-myynnistä, kaulus on Eva Kajanderin tuotantoa. Aivan superihana, aitoa ihanpakkosaada-kamaa ;-D.Vaikka olinkin jo päivittänyt itseni vuoteen 2020, täytyy nyt ottaa pieni harppaus takaisinpäin ja liittää tähän röyhelökaulusjuttuun vielä yksi kuva tai oikeastaan kuvat.Kuvat ovat vuoden 1994 Anna-lehdestä, Ilona Pellin omasta tyylistä kertovasta jutusta. Näissä menneen maailman tunnelmaa henkivissä kuvissa röyhelökaulukset ovat vähän erilaisia kuin yllä esitellyt, mutta pidän varsinkin takin kauluksesta ja hihoista pilkistävistä röyhelöistä. Ei siis mitään uutta auringon alla ;-D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti