17.8.2012

Ilona Pellillä varaston yllätyksiä penkomassa

Palatessani lomareissulta kotona odotti kutsu Ilona Pellille katsastamaan varaston yllätyksiä. Sinnehän minä sitten suunnistin keskiviikkona ja sain luvan ottaa muutamia kuviakin.Lähdössä kaupungille, päällä Ilona Pelliltä kaksi vuotta sitten ostettu ohuen ohut bambusta valmistettu tunika/mekko. Paljon pidetty aikaisempina kesinä, ensimmäistä kertaa päällä tänä kesänä. Parempi myöhään......
Ilonalla on päällä hauskaa kietaistua trikoota, sääli ettei kuvassa näy yksityiskohtia. Mustasta on ainakin tämän bloggarin taidoilla vaikeaa saada yksityiskohtia näkyviin. Tuo karvainen kuono kuvan alaosassa on Ilonan koiran Pablon.

Tässä taitaa olla sama hame kuin Ilonalla tuossa ylemmässä kuvassa, en kuitenkaan tullut varmistaneeksi. Ihanaa kietaistua kuitenkin.Tuo sireeninvärinen pellavamekko päätyi ostoskassiini parin muun vaatekappaleen kanssa. Ensi kesänä ei todellakaan ole puutetta pellavamekoista ;-D. Täällä on niin ihana käydä, koska kokoja löytyy ja vaatteet näyttävät hyviltä myös isomman/pyöreämmän naisen päällä.

Kirsi, rohkean tyylikäs pukeutuja Advanced Stylen hengessä (vaikka blogi ei ollutkaan hänelle tuttu). Kirsin paita on Ilona Pellin vanhempaa mallistoa. Kiitos, että sain kuvata sinut.Ja vielä kuva Kirsin huikeista kengistä. Kengät on hankittu Berliinistä ja ne ovat saksalaisen Trippenin mallistoa. Ja kuulemma erittäin mukavat kävellä.Ostokset on tehty ja nyt on aikaa aloittaa seurustelu ja nauttia lasillinen viiniä tai jopa kaksi ;-D.Myymälässä on esillä Ilonan miehen Markku Susimäen taidetta.
Tässä vaiheessa myymälä alkoi täyttyä asiakkaista ja tämä bloggari unohti kokonaan kuvaamisen keskittyen vain seurusteluun ;-D. Ja olikin mukava ilta.

4 kommenttia:

 1. Minullekin on tullut viimeaikoina olo että haluaisin pellavaa mekkona, tunikana ja vajaamittaisina väljinä housuina, jotain intialais-suomalaista-boheemityyliä... Tuo olisi ollut aivan täydellinen paikka tutustella aiheeseen.

  Upeita asuja, sinä olet aivan ylityylikäs ylimmän kuvan mustassa asussa, onneksi olkoon, loistava asuvalinta, täydellinen.

  Hauska muuten jutun viides kuva ylhäältä, jalat näkyvät väärinpäin torson takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kiitos kehuista ;-D. Käy ihmeessä paikan päällä tutustumassa vaatteisiin, niihin kyllä jää koukkuun.

   Joo, tuo kuva on hauska. Siellä torson takana sattui olemaan toinen asiakas penkomassa pöydän päällä olevia vaatteita, kuvatessani en huomannut ollenkaan jalkoja.

   Huomasitko, että ylemmässä istumiskuvassa peilistä näkyy seka kuvaaja että Ilona seisomassa taustalla ;-D.

   Poista
 2. Voi miten tyylikkäitä rouvia ja kauniita vaatteita! Nuo kengät on kyllä taiteellisen boheemit! Ja sireenin värinen mekko kaunista katsottavaa...:) En oikein tiedä osaisiko sitä itse käyttää noin selkeälinjaisia vaatteita? Olis kiva osata, kun näyttävät superhyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nuo selkeälinjaiset vaatteet tämän pullean vartalon päällä ryhdistävät koko olemuksen ;-D.

   Ei muuta kuin sovittelemaan selkeälinjaisia vaatteita, sehän on vain tottumiskysymys. Minäkin olin aluksi tosi yllättynyt kuinka hyvin ne istuvat. Varsinkin nuo trikoovaatteet ovat tosi kivoja, kun eivät mene aivan pitkin pintaa.

   Poista