31.8.2012

Päivän näyteikkunat

Päivän asuja ei oikein tunnu syntyvän, vaikka joka päivä minulla kyllä vaatteet on päällä. Jonkunlainen lomanjälkeinen aikaansaamattomuus on iskenyt, mutta tänään yritän ryhdistäytyä edes vähän.

Monta päivää jo olen ihastellut Aleksi 13:sta värikästä näyteikkunaa ja tänään viimein sain otettua kuvia ikkunasta. Ei onnistunut kovin hyvin, mutta laitan kuitenkin kuvat esille.Tässä pari kuvaa Aleksi 13:sta rappukäytävästä, se on niin kaunis. Kuvat eivät tee oikeutta kohteelle, joten käykääpä ihailemassa tätä ihan paikan päällä ;-D. Terveisiä vaan Anialle...

Ja ainakin yhtä monta päivää olen katsellut näitä hauskoja housuja Lindexin ikkunassa. Ihaillut sekä housuja että niiden esillepanoa. Otinpa niistäkin pari kuvaa.
Kuvassa vasemmalla näkyvä  takki on myös ihan kiinnostava, pitäisi varmaankin ihan käydä katsomassa tarkemmin. En kyllä tosiaankaan tarvitse uutta takkia, mutta ihan uteliaisuudesta ;-D.6 kommenttia:

 1. Nauratti postauksen aloituksesi :D

  Aivan samoja ikkunoita olemme ihastelleet ja kuvanneet! Tarkoitukseni on tehdä pari postausta siitä, miten saan sovellettua kauniita näyteikkuinoita omaan garderobiin. No, meni juttuni sitten syteen tai saveen, noin upeata porttikäytävää ja kuvia siitä en pysty esittämään. Kertakaikkiaan kaunis, kiitos muistutuksesta, sillä helposti tuonkin kauneuden ohi viilettää huomaamatta sitä lainkaan.

  VastaaPoista
 2. Hei Preferita, sattuipas nyt hauskasti. Jään innolla odottelemaan postauksiasi ;-D. Ollaankohan satuttu näyteikkunoiden taakse samoihin aikoihin.....

  VastaaPoista
 3. Kiitos terveisistä, Merja. Minä en ole vähään aikaan käynyt Aleksi 13:ssa eikä mulla ole koskaan kameraa mukana kaupungilla. Siellä olisi niin mielenkiintoisia kuvauskohteita. Tuo porttikonki on kuin koru. Menen kauppaan aina nimenomaan tuosta Mikonkadun ovesta.
  Hauskat on Lindexin housut. Ne täytyy nähdä ihan livenä. Ja Preferitan postauksia odotan mielenkiinnolla minäkin.

  VastaaPoista
 4. Huomenta Ania, olen ruvennut kantamaan aina pikkukameraa mukana. Kaupungilla näkee kaikkea kivaa ja on mukavaa kun voi napata heti kuvan. Bloggarin täytyy yrittää ;-D.

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia ja olen muutaman kerran tuolla Aleksissa käynyt ja tuo porttikäytävä häikäisi kauneudellaan, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen rappukäytävä on myös hieno. Tulen usein alaspäin rappuja pitkin, mieluummin kuin sisäosan liukuportaita.

   Poista