6.8.2012

Pellavamekko

Viime viikolla Salossa pyöriessäni löysin Sokokselta pellavamekon. Mekko on Sokoksen omaa mallistoa Aventuraa, hiekanvärinen ja aika paljon sellainen kuin pellavamekon haluan olevankin. Ei ollut alennuksessa, mutta kun hintaa oli vain 44,95 €, ostin mekon enempiä aikailematta.Kokeilin mekkoa sekä housujen kanssa että ilman. Molemmat vaihtoehdot tuntuivat ihan käyttökelpoisilta ;-D. Mekkokuvassa käytin viime kesänä Zapatosta ostamiani avokkaita ja otin niistä vielä ihan oman kuvan.


Tervetuloa buduaariini uudet lukijat, jaana n ja kalleekso.

4 kommenttia:

  1. IHANIA! Ottaisin minkä tahansa noista linnesandin ponchomallisista tunikoista! Lemppari on tuo suurella kauluksella varustettu ohut valkoinen...:)

    Ihana on myös tuo sinun uusi pellavamekko! Pellava on niin ilmava ja aina sopivan viileä tai lämmin kuitu! Ryppyisyyskään ei haittaa! Sekin on muotia jopa pöytäliinoissa nykyään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellava on ehdottomasti suosikkimateriaalini, olen aivan heikkona pellavavaatteisiin ;-D. Nuo Linnesandin pellavatunikat ovat ihania. Uutta mekkoani olen jo käyttänytkin ja todennut hyväksi.

      Poista
  2. Myös minä olen ihan hurmaantunut noihin Linnesandin vaatteisin. Yksinkertaisen kauniita, mutta ei pätkääkään tylsiä!
    Menin viime viikolla Stockalle ostamaan sukkiksia. Ne unohtuivat kokonaan, kun eksyin muualle: löysin minäkin pellavamekon. Aivan saman sävyinen omasi kanssa, tosin hihaton InWear (neuletakki päälle töissä) ja tykkäämäni kaksirivinapitus. Alet oli jo loppuneet, mutta mekko oli LÖYTÖ-rekissä melkein sentilleen samoissa hinnoissa kuin kaunis omasi. Nämä ovat niitä vaatteita, jotka ovat muodissa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuota ajattomuutta ajattelinkin kun ostin mekkoni, siinä ei ole mitään sellaista joka sen yhdistäisi vuoteen 2012 ;-D. Ja se on juuri sopiva työvaate, hihat ja kaikki....

      Hyviä löytöjä olemme tehneet, Linnesandin pellavat ja ajattomat pellavamekot ;-D.

      Poista