14.8.2012

Päivän asu viime viikolta

Tämän kesän lomareissuilta on nyt kotiuduttu ja loppuloma vietetään ihan vain kotinurkissa luuhaten. On kyllä mukavaa olla taas kotona ja nukkua omassa sängyssään ;-D.

Viime viikko meni aika paljon metsässä, mustikat ja sienet houkuttelivat. Mustikoita löytyikin ihan mukavasti, mutta sienet eivät aivan vielä olleet ehtineet. Sääskiäkin oli ihan kiitettävästi ;-D. Mitään talven mustikkavarastoja en kuitenkaan kerännyt, mustikat syötiin suurinpiirtein samantien. Piirakassa ja smoothiena.

Päivän asu päivänä muutamana, huomaathan asusteet, kädessä olevat kaksi kangasrouskua.....


Lounas valmistui kätevästi nuotiolla.


Päivän mustikkasaalis ei kyllä päätä huimannut ;-D. Keskityinkin enemmän sienien etsimiseen.....


Muutaman kuvan sentään ehdin ottaa, metsästä, mustikoista ja kävyistä.
4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia jälleen kerran. Huomasitko sienet sopii sun huivin väriin?...:) Oliko metsässä jo hirvikärpäsiä? Kammoan niitä itse puhumattakaan niiden nyppimisestä isosta karvaisesta koirastani...

  VastaaPoista
 2. Huomenta Sari. No niinpä näyttävät sopivan yhteen, sienet ja huivi ;-D. Lapissa ei onneksi ole hirvikärpäsiä, ainakaan vielä. Eikä punkkeja. Sääskiä kyllä sitten riittääkin.....

  VastaaPoista
 3. Onpa kivannäköinen puku! Onko se minkä valmistajan, en ihan saanut tähyttyä? Takkeja nyt on helppo löytää, mutta housuja ei. Nuo housut on sievät malliltaan, ja kuvasta arvelisin, että meikäläisenkin reidet mahtuis.

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Huomenta Hanna, takki on Haltin puvun yläosa noin vuodelta 2001, mutta housut ovat Sail & Ski merkkiset, koko xl. Olen tainnut ostaa ne Kemijärven Asusteelta pari vuotta sitten. Housuissa on tosiaan tilaa joka suuntaan, myös reisissä ja niissä on helppo kyykistellä marjametsässä. Uskoisin, että tuota merkkiä löytyy urheilukaupoistakin.

  VastaaPoista