4.9.2012

Päivän näyteikkunat, osa 2

Koska asukuvat edelleen tökkivät, napsin aamulla taas muutaman näyteikkunakuvan. Ensin Stockan kulmaikkuna, joka oli aika väljästi somistettu.


Vähän tarkempi kuva, business look, ei minua varten ;-D


Keskuskadun Seppälä, vähän rennompaa, työpukeutumista kuitenkin.....



Kluuvikadulta Kasarmikatua kohti, olisin mieluiten ottanut aamulla tämän suunnan ;-D.



Tänne sitten kuitenkin käännyin. Kluuvikatu, kävelykatu Helsingin tapaan....


Ja vielä yksi kuva Aleksilta, huomattavasti rennompaa ja värikkäämpää asua kuin Aleksin loppupäässä....


Kävin eilen Kampin Your Facessa ja tein pari löytöä alennusrekistä, esittelen ne heti kun tokenen tästä päivänasu-vaivastani ;-D. Taitaisin tarvita mallinuken asukuvia varten, mallinuken päälle voisin mallata kaikki mahdolliset yhdistelmät, kaikki vaatteet näyttäisivät sen päällä hyviltä ja sillä olisi aina naama ja tukka hyvin. Varsinkin tuollaisella päättömällä tyypillä ;-D.


6 kommenttia:

  1. Kaikista ihanin on tuo My O My:n näyteikkuna. Tosi herkulliset syysvärit. Aivan ihanat! Koita nyt toeta siitä päivän asu vaivasta... täällä jo odotellaan shoppailun tuloksia...:)) Mallinukkea täälläkin tarvittaisiin, vaan en usko että ihmiset jaksaisi käydä sellaista blogissa katsomassa...:) Me ollaan paljon paljon parempia livenä... tosin yhdyn täysin tuohon päivän asu tuskaan... Aina tuntuu että ei näytä hyvältä ja kuvat ei onnistu ja juoksentelu jalustan taakaa kameran eteen tuntuu välillä tosi tosi työläältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, kiitos lohdutuksen ja kannustuksen sanoista ;-D. Joskus tuo kuvaaminen vain tuntuu niin hankalalta ja nyt etenkin kun illat pimenevät niin, että joutuu keinovalon kanssa kuvaamaan.

      Poista
  2. Onpas Seppälässä kivan näköisiä vaatteita ikkunassa, voisi ihan piipahtaa liikkeessäkin saakka. Kyllä sitä asujen kuvaaminen tuntuu ajoittain hyvinkin hankalalta ja omia kuviaan kohtaan on todella raaka. Toivottavasti uudet hankinnat nähdään pian, minä ainakin tykkään kyllä livemalleista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Dahlia, tuossa Seppälän ikkunassa pidin tuosta Missoni-kuvioisesta mekosta. Pitäisi ehkä käydä sitä katsomassa tarkemmin. Onhan se totta, että vaatteet on kivempi nähdä oikean ihmisen päällä ;-D. Sama vaate näyttää ihan erilaiselta jonkun toisen päällää, siinä se hauskuus juuri piilee.....

      Poista
  3. Heips, piti tulla takaisin kertomaan että blogissani on pieni viesti sinulle...:)
    Kaunista keskiviikkoa!

    VastaaPoista