21.9.2012

Rankka viikko

Onpas ollut kummallisen rankka viikko, mitään erikoista tai kummallista ei ole tapahtunut, mutta olen ollut armottoman väsynyt koko viikon.

Väsynyt, mutta en suinkaan ihan jouten. Maanantai-iltana olin korukurssilla, opettelin oikein perusteellisesti vaijerikorun tekemistä. Lähinnä lukon kiinnittämisen niin että se pitää ja pysyy. Innostuin sitten tekemään kotona toisetkin helmet ja intoa piisaisi enempäänkin, mutta kun niin väsyttää, liha ei oikein tottele henkeä ;-D. Tässä molemmat helmet näytille.....


Vasemmanpuoleiset helmet ovat kurssin tuotos ja oikeanpuolimmaiset tekaisin eilen.


Nyt kun innostuin ylläolevan tyylisten vaijerihelmien tekemisestä, tarvitsen niiden tekemiseen aivan määrätynlaisia helmiä. Siis omasta mielestäni tarvitsen ;-D. Ja aion viettää viikonlopun etsimällä netistä juuri sellaisia helmiä.

Hyvää perjantai-iltaa kaikille.

4 kommenttia:

 1. Ihania syysvärejä sun helmissä! Kertakaikkiaan. Ihailen tuollaisia ihmisiä, jotka tekevät mitä tykkäävät ja me lahjattomat katsellaan sitten lopputulosta ja kadehditaan...:) Väsymys on armoton ollut täälläkin, flunssa tulee ja menee. Eilen otin päikkärit töiden jälkeen ja heräsin aivastelemaan ja niistämään hirveän flunssaisena ja kuumeisena ja tänä aamuna ei enää paljon mitään... Ihmeellinen flunssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jonkinlainen helmihulluus iski. Eikä edes heti siellä korukurssilla vaan vasta parin päivän kuluttua ja nyt sormia syyhyttää koko ajan ;-D.

   Nyt tuntuu flunssaa ilevan kovasti liikkeellä, paranemisia sinne.

   Poista
 2. Aivan ihania helmiä! Hyvää alkanutta syksyä!
  T:Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, nyt sellainen tunne, että näitä helminauhoja voisi ruveta syntymään enemmänkin. Hyvää syksyä myös sinulle.

   Poista