8.9.2012

Sekalaista ja toinen tykkääminen

Katselin viikolla nettikenkäkauppojen tarjontaa ja löysinkin monta houkuttelevaa kenkäparia. Jotenkin ne kaikki olivat aika samantyylisiä ja sitä siinä sitten pohtiessani muistin aikoja sitten Rizzosta ostamani kiiltonahkaisen kenkäparin. Pidin kenkiä aikoinaan erittäin paljon, mutta sitten vain kyllästyin niihin ja vakaa aikomukseni oli viedä ne kirppikselle. Kummasti ne vain aina onnistuivat välttämään kirppikselle menevät kassit ;-D ja nyt kaivelin ne esille. Kengät vain juuttuivat jalkoihini ja olen nyt käyttänyt niitä muutaman päivän.........
Voin ylpeänä kertoa, että sain tunnustuksen myös suuresti arvostamaltani Kaisalta KAISAN MUKANA blogista. Kiitos Kaisa sekä tunnustuksesta että erittäin mielenkiintoisesta blogistasi, jota seuraamalla tietää missä mennään muodin maailmassa. Tykkäämme siis molemmat toistemme blogeista ;-D.Sain aloitettua sen aikomani kaulahuivin Rowanin pellavapuuvillalangasta. Kudottuani jonkinmatkaa voin vain todeta, että huivista tulee ehkä vähän liian paksu ja jäykkä. Kudon 4,5 numeron puikoilla, niitä suositeltiin vyötteessä. Tässä muutama kuva huivin alusta, lanka on siis tumman lilanväristä ja yhdessäkään kuvassa ei ole läheskään oikea väri, mutta olkoon....Löysin vielä alkukesästä ottamiani korukuvia ja näissä kuvissa on kuparilangasta tekemäni Helinä-kaulaketju. Laitoin punaisia ja vanhankullanvärisiä pienia keramiikkahelmiä osaan lenkeistä.Tervetuloa buduaarini Mape, toivottavasti viihdyt ;-D.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat korut. Eikä huivikaan näytä yhtään tönköltä...vaan näyttää tosi kivalta. Ei tosin yhtään kyllä tummanliilalta... Hyvää Sunnuntaita sinne!
  Kengät on kivat. Jonkun sortin matalia loafer-tyyppisiä kenkiä kaipaisin omaankin vaatekomeroon.

  VastaaPoista
 2. Hei Sari, hyvää sunnuntaita myös sinulle ;-D. Saisinpa minäkin vaatekomeroni yhtä siisteiksi kuin sinulla on......

  VastaaPoista
 3. Pakko tulla tännekin hehkuttamaan uutta lookissa. Olet upea! Pidän hiustesi taidokkaasta leikkauksesta ja graafisesta ilmeestä. Ihailen myös rohkeuttasi, minulla ei sitä riittänyt.

  Ja kengistäsi vielä: juuri tuollaiset minullakin on ollut, mutta tyhmänä olen laittanut kiertoon. Ja nyt etsin epätoivoisesti uusia tilalle. Ne ovat erityisen hyvät, koska nousevat tarpeeksi ylös, jolloin ei jää rumasti sukan peittämä jalkapöytä näkyviin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Preferita, olen aivan otettu kehuista ;-D. Minä olen tänä vuonna yllättänyt itsenikin tekemällä kaikkea sellaista mitä en olisi koskaan uskonut uskaltavani. Niinkuin avannut blogin ja uskaltanut laittaa sinne kuvia itsestäni, ilmoittautua muuttumisleikkiin......

  Keväällä katselin juuri näitä kenkiä ja ajattelin, että mitenköhän olen noitakin kehdannut pitää, tuollainen ylöspäin nouseva kengänkärki jne. Ja nyt syksyllä sitten ne ovatkin tosi hyvät kengät ;-D. Kummallista, miten mieli muuttuu melkein lennosta.

  VastaaPoista