6.10.2012

Kuvia

Asukuvia ei ole vieläkään, kuvaaja ei ole ollut paikalla. Olen kuitenkin viikon mittaan puuhannut kaikenlaista, kuten tehnyt koruja ja kokeillut pitkästä aikaa pastelliliiduilla työskentelyä. Ja tietysti valokuvannut tuotoksia. Muutama kaupunkikuvakin on tarttunut kameraan, joten nyt on taas luvassa kuvia.......Onkohan kuva Pariisista vaiko Helsingistä?10 kommenttia:

 1. Taiteellisia valokuvia!

  Ensimmäisestä tuli todella mieleen Pariisi, ja tämä Gustave Caillebotten maalaus "Pariisin katu sadeilmalla", 1877

  http://www.arts-wallpapers.com/art-wallpaper-org/artist/gustave-caillebotte/01/1280x1024.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ;-D. Noissa korukuvissa olen leikkinyt Picasan kuvankäsittelyllä, siitä tuo vähän epätodellinen tuntu kuvissa. Ja tosiaan ensimmäisen kuvan sateen huuhtomissa katukivissä on samaa tunnelmaa kuin tuossa maalauksessa.

   Poista
 2. Kauniisti olet tavoittanut taas syksyisen arjen ja valon ja tunnelman. Tuo ensimmäinen kuva herättää heti ajatuksen siltä miltä tuntuisi jos siinä seisoisi. Märän kaupungin tuoksun ja halun mennä vastapäissen ravintolaan istuskelemaan...:) Ja korut ovat niin kauniit taas. Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari ja kaunista syksyistä sunnuntaita ;-D.

  VastaaPoista
 4. Oi että kun on kauniita valokuvia, kerrassaan hurmaavia. Tuo kaulakoru on todella kaunis ja hurmaavan kauniisti valokuvattu!

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Dahlia, kiitos ;-D. Hyvää viikkoa, toivottavasti aurinkoista sellaista.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia, silmä lepää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Marre ja kiitos, kauniita kuvia myös sinun blogissasi ;-D.

   Poista
 7. Hienot on kuvat! Ja mikä ihanuus on tuo kaulakoru? Ei varmaankaan Kalevala-koru vaikka tyyliltään muistuttaakin? Snö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Krisse, kiitos. Arvaas mitä, olen itse tehnyt tuon kaulakorun ;-D. Metalliosan olen ostanut ja helmet ovat makeanvedenhelmiä, koruvaijeriin pujotettuna...

   Poista