20.10.2012

Pikkumustaa tätityylillä ja vähän muutenkin

Innostuin tilaamaan Iiris-lehden tilaajaetuna olleen Nanson mustan mekon, siis pikkumustan. Jos koon XL mekko voi olla pikku ;-D. Oli miten oli, sain mekon eilen ja sitten vaan kuvaamaan.


Ensin silleen klassisesti mustien avokkaiden ja helminauhan kera. Ja kylläpäs on niin tätimäistä, että itseäkin ihan naurattaa. Näiden kuvien jälkeen päätin, että nyt kyllä tarvitaan uudet mustat avokkaat jotakin muuta tyyliä kuin klassista täti-lookkia. Hankintalistalle myös mattamustat, täysin peittävät sukkahousut ja toiset, vaikkapa tumman viininpunaiset, myöskin peittävät sukkikset.Tätä tätityyliä ei kyllä pelasta edes armeijatakki, mutta oli ihan pakko kokeilla ;-DAvokkaiden tilalle saappaat ja kaulakoru vaihtoon. Pikkasen paremmalta näyttää ja tuntuu enemmän omalta.Ja sitten vielä vähän Pelliä kehiin, lisätään Ilona Pellin Vuotso-viitta/keeppi/poncho mekon päälle ja nyt vihdoin on asussa jotakin sellaista, joka tuntuu omalta. Tässä virityksessä voisin lähteä vaikkapa teatteriin tai oopperaan.

8 kommenttia:

 1. Hei! Kivalta näyttää ja kaikkein paras on tuo alin, Ilona Pellin keepin kanssa :) -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, tuo alin on ehdottomasti paras, ylintä en käyttäsi missään tapauksessa ;-D.

   Poista
 2. Pelastaapa! Mekko on kiva! Ja tosi cool tuon armeijatakin kanssa! Vaan missäs nyt on rouvan tekemät ihkun ihanat piiitkät kaulakorut? Sellainen sopisi mekon kanssa. Saappat ja Ilona Pellin poncho on myös todella kaunis. Vaan siihenkin sopisi joku todella suuri koru! Tuo mikä sulla on kaulassa on kaunis, mutta liian lyhyt, ei tule tarpeeksi näytille. Jos saa sanoa? Ihanaista sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, pitkä ja iso kaulakoru olisi sopiva. Minulla on vain aikamoinen kynnys käyttää tämän muhkean etuvarustuksen päällä korua ;-D. Se ei vain oikein asetu hyvin, tietysti voisin kokeilla tehdä ihan omien mittojen ja muotojen mukaisen pitkän kaulaketjun tai helminauhan tai jotakin.....

   Poista
 3. Minusta tuo mekko on oikein kiva! Pikkumusta on auttamatta aina pikkumusta näköinen, mutta ei se minusta huono asia ole. Alimman kuvan kokonaisuus on todella kaunis, mutta niin ovat muutkin kokonaisuudet!

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä mekosta, se on ehkä vähän turhan pitkä. Mietin jopa, että pitäisikö viedä ompelijalle lyhennettäväksi, niin että pituus olisi juuri polven alapuolelle. Toisaalta taas, saappaiden kanssa nykyinen pituus on aika hyvä. Ja hihat ovat ainakin kymmenen senttiä liian pitkät ;-D. Mekolle löytyy ihan varmasti käyttöä, joten ehkäpä vien sen lyhennettäväksi ja hihat myös.

   Poista
 4. Ihanaa mustaa! Ja rohkea sotilas rokan syö: kiva, että esittelet myös uudenvanhan takkisi. Mun takkikin on jo tullut, ollut käytössäkin ja päinvastoin kuin sinä mainitset omastasi, minun takin kangas on ihan kauhean pehmeä ja mukava. Olisiko se ollut kovemmassa käytössä kuin sinun takkisi? Yritän jossain vaiheessa saada takkikuvaa edes vilahtamaan johonkin postaukseeni.
  Aurinkoista syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaankin laittaa takki muutaman kerran pesukoneeseen 60 asteen ohjelmalla, jospas se vähän pehmenisi ja tietysti paljon käyttöä ;-D. Mekko ja takki olisivat hauskemman näköiset yhdessä jos mekko olisi vähän lyhyempi....
   Aurinkoisia päiviä sinnekkin, minä lähden tästä pohjoiseen nauttimaan auringosta ja pakkasista.

   Poista