1.10.2012

Tallinnan ovet

Eksyin edellista postausta tehdessäni vanhoihin valokuviini, nämä ovikuvat olen ottanut jo joulukuussa 2008. Jotkut teistä ovat olleet innostuneita Helsingin vanhoista taloista ja niiden yksityiskohdista ottamistani kuvista, joten tässäpä muutama kuva Tallinnan ovista ja vähän muustakin.

9 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia! Enpäs ole Tallinnaa ajatellut pitkään aikaan, mutta tämä postaus sai taas ajattelemaan. Voisi lähteä käymään siellä joku päivä perheen kanssa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole minäkään käynyt siellä puoleentoista vuoteen ;-D. Minusta Tallinnan vanha kaupunki on niin ihana, en paljon muuta Tallinnaa tunnekkaan. Tallinnassa käynti on aivan kuin kävisi jossakin Keski-Euroopan vanhassa kaupungissa ja vanha Hansa-kaupunkihan Tallinnakin on. Ja se on niin lähelläkin...

   Poista
 2. Ihania! Faarao Tallinnassa? Neljännen kuvan ovi mulle, kiitos - ja siihen joku sopiva talo kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohikäärme ja faaro löytyvät samasta talosta. Talo on osoitteessa 21 Pikk, Draakoni-talo. Laitoin lohikäärmeen kuvan alle linkin taloa koskevaan nettijuttuun. Olen aina pitänyt tuosta talosta ja siinä olisi paljon kuvattavia yksityiskohtia, mutta pitäisi varmaanki olla parempi kamera.

   Pahus, en muista ollenkaan mistä päin Tallinnaa tuo neljäs ovi on, mutta kelpaisi kyllä taloineen kaikkineen ;-D.

   Poista
  2. Osoite on siis Pikk 18, talon seinässähän se seisoo ihan selvästi ;-D.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Taas kerran. Hyvää viikon alkua! Täytyy lukea mitä siellä linkissä sanotaan kun jäi vähän kanssa kaivelemaan että mitä yhteistä Tallinnalla ja faaraolla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä siitä linkistäkään ei selviä mitä yhteistä on Tallinnalla ja faaraoilla, luultavasti vain arkkitehdin mielikuvitus ;-D.

   Poista
 4. Kauniita ovat! Minullakin on tapana kuvailla ovia ja ikkunoita matkoilla, niitä löytyy niin hienoja välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tosi kiva kuvata ja kuvitella minkälaista mahtaa olla oven sisäpuolella ;-D.

   Poista