13.10.2012

Mulle kans

Lukiessani tätä Preferitan postausta minua ei suinkaan naurattanut (tai ehkä vähän), vaan innostuin kovasti. Minuun iski tuollainen mulle kans kohtaus ja oli ihan pakko sännätä Varustelekan sivuille tilaamaan samanlainen takki kuin Preferitalla. Nyt minulla on tuo takki, eikä sen tilaaminen kaduta yhtään. Takin koko on 185-195/100 eli pituus/rinnan ympärys. Takin pituus on tosi hyvä, vyötärön kiristysnyörin kohta tosin asettuu lantiolle eikä vyötärölle. Jos nyt jotakin huomautettavaa takissa on, se on se että takin kangas tuntuu aika jäykältä.

Takki päätyy kyllä käyttöön, mutta luultavasti vain vapaa-ajan takiksi ;-D. En taida osata käyttää sitä Preferitan tapaan, Preferitan tyyliähän ei vain pysty matkimaan.


Tässä siis takkiJa näin voisin takkia käyttää12 kommenttia:

 1. Mahtavaa revittelyä! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään ;-D. Ja odottelen Preferitalta postausta takista pikkumustan, korkkareitten ja korujen kera....

   Poista
 2. Itseasiassa taidan omistaa saman takin, en vaan osaa käyttää sitä juuri kuin lenkeillä tai metsässä. Pitänee perehtyä enemmän tähän arkikäyttöön. Lekassa on aina ihan loistava käydä, minä kun yleensä kipsuttelen sinne töiden jälkeen työvaatteissa. On semmoinen "arvatkaa kuka ei kuulu tänne?" olotila :D Maihareita sieltä tulee haettua, samoin kaikki nahkakenkien ja laukkujen huoltoasiat ovat sieltä, parempaa hinta-laatusuhdetta saa hakea. Kotinörtti sieltä enemmänkin tavaraa hankkii, mutta on sitä itselläkin ulkoiluvaatteita aika kasa ostettuna tuolta. Tulee huomattavasti edullisemmaksi sieltä hakea lämpökerrastoa kun urheiluliikeeseen mennä :)

  Olipahan pitkä "puhe", mutta useamman vuoden yksi suosikkikauppojani, vaikka ei välttämättä uskoisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tietoinen Varustelekasta jo jonkin aikaa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun tilasin sieltä mitään. Veljeni ja hänen vaimonsa ovat jo pitkään ostaneet sieltä metsävarusteensa. Myymälä taitaa olla Konalassa, sielläkään en ole käynyt, se on vähän sivussa normaaleista reiteistä. Ja hinnathan ovat hyvät ;-D. Ja hyvää kannattaa mainostaa....

   Poista
 3. No hertzyygeli. Kivan näköinen takki, niin sun päällä kuin Preferitankin! Enpäs ole koko Varustelakasta kuulutkaan vaikka on aika lähellä minun työpaikkaa jos Konalassa kerran on! Menenpäs tästä surffaamaan sinne sivuille!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, tämähän on hauskaa ;-D. Preferita taisi tulla laittaneeksi alulle oikein muotivillityksen, kohta on koko Suomi vilisee meitä aikuisia naisia maastokuvioisissa takeissaan ;-D. Kivaa....

   Poista
 4. Kiitos Merja, olen ihan häkeltynyt kehuistasi. Takki näyttää tositosi hyvältä päälläsi! Tykkään aivan hurjasti myös viinipunaiseen yhdistelystäsi - jännittävä, kaunis väriyhdistelmä, jossa on särmää. Nyt mun on kyllä heti mentävä kokeilemaan. Ja tekemään se lupaamani pikkumustapostaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, aiheesta kehuin ;-D. Jään odottelemaan pikkumustapostausta. Ja kiitos kehuista....

   Poista
 5. No jopas on tässä sitä jotain! Wau, hienoa!
  Kivasti sopii takki sekä sinun, että Preferitan tyyliin. Tässä se nähdään, niin monin tavoin voi vaatteita asustaa ja tyylitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi ;-D. Preferitalta tuli juuri postaus armeijatakista pikkumustan ja kullan kera ja Preferitamaisella tyylillä tulos on tosiaan upea. Tykkäsin tuosta sinun rock´n roll mekostasi, mikset muka voisi lähteä siinä ihmisten ilmoille!

   Poista
 6. En ikinä ole kuvitellut itseni päälle tuota kuosia. Preferita Leesen takkeineen oli niin upea ilmestys, että ihan häkellyin - ja tytkästyin. Sinullakin takki näyttää nii-in hyvältä, että mullekin on tulossa... ja Suomi vilisee aikuisia naisia kertausharjoituksissaan.

  VastaaPoista
 7. Hyvä Ania ;-D. Tästä lähtien täytyykin katsoa tarkkaan kaikki armeijatakkiset naiset, voipi vaikka olla blogituttu......

  VastaaPoista