2.12.2012

Joulunodotusta

Tästä se nyt sitten alkaa, jouluun laskeutuminen. Ensimmäiset joulukoristukset laitan tänään. Kaivelin kuvatiedostoistani kuvia edellisiltä jouluilta ja tässä muutama jouluunvirittäytymiskuva ;-D.Mukavaa joulunodotusta teille kaikille.


6 kommenttia:

 1. Kauniita joulukkukkia! Amaryllis on, ah, niin upea! Hain eilen ensimmäisen pienen joulutähden kotiin.. Mieli tekisi vielä hyasinttia, siitä kun tulee niin hyvä joulun tuoksu.
  Tänään tosin leivotaan pipareita, nekin tuovat ihanan joulun tuoksun =)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvan amaryllis oli erityisen onnistunut, koska varsi jäi lyhyeksi ;-D. Inhoan sellaisia puolen metrin varsia. Tänä vuonna en ole vielä ostanut kotiin yhtään joulukukkaa, mutta amarylliksen aion hankkia ihan tuotapikaa. Hyasintit ostan vasta juuri ennen joulua.

   Piparin ja hyasintin tuoksut ovat ne oikeat joulun tuoksut. Ja tietysti kuusen tuoksu...

   Poista
 2. Kivanoloinen blogi ja kauniita kuvia. Meidän kotiin ei tule joulu ilman kynttilöitä ja joulukukkia. Tonttu-ukoista ja muista jouluhärpäkkeistä en niinkään välitä.
  Käys kurkkaamassa mun blogia :) http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne jouluhärpäkkeet oikein iske. Joulukuusi, kukat ja kynttilät riittävät joulun tekemiseen. Ja tietysti jouluruoat.

   Käynpä kurkkimassa blogiasi ;-D.

   Poista
 3. Minä tykkään kovasti siitä kuvastasi, jossa on kanervat. Siinä on hyvin kauniit värit, rauhallinen ja harmoninen asetelma, jota epäsymmetriset kävyt sopivasti rikkovat. Lisää tunnelmaa tuo takaa tuleva hämärä valo ja jäinen ikkunalasi. Todella loistava kuva!

  Meillä ei joulua erityisemmin koristella. Perheen aikuinen miesväki ei koristeista juuri piittaa. Mutta kynttilöitä ja kukkia laitan minäkin, vaikka sitten vain omaksi ilokseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita, tykkään itsekin tuosta kanervakuvasta ja nimenomaan värien takia. Minä olen ollut aikamoinen joulunlaittaja, mutta viime vuosina olen rahoittunut ja hyvä niin ;-D.

   Poista