2.6.2013

Vaateongelmia

Kesä tulla tupsahti ihan yhtäkkiä ja vaateasiat ovat ihan hakusessa, en oikein tiedä mitä pukisin päälleni. Lomalta paluun jälkeen olen käyttänyt viime kesänä H&M:ltä ostamiani mustia, vajaamittaisia housuja ja Pellin Sali-tunikaa. Aamulla vielä lisänä lyhyt pellavajakku, tietysti musta sekin!



Nyt olen sitten kehitellyt uuden yhdistelmän, Cosin lepakkohihainen viskoosi/pellava/puuvillaneule ja H&M:n vajaamittaiset housut. Kaikki taas mustaa!


Kuvasin asun myös pienten väripilkkujen kanssa, ensin siis mustat kengät, seuraavaksi tiilenpunaista ja kultaa sandaaleissa ja vielä kullanväriset herrainkengät ;-D.



Olisihan minulla pari kesämekkoakin, mutta kynnys niiden käyttöönottoon on vielä aika korkea ;-D. Valkoiset sääret ilman sukkahousuja eivät houkuttele pukemaan mekkoa! Eiköhän tämä asia kuitenkin korjaannu kesän mittaan...

10 kommenttia:

  1. Kivoja yhdistelmiä - ja aikalailla samoilla linjoilla mennään täälläkin! Ihanat nuo herraintyyliset kengät;)
    Aurinkoisia päiviä sinnekin - toivottavasti saadaan vähän väriä noihin jalkoihinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;-D. Kätevänä emäntänä tein tänään kokeen, minulle on kertynyt pari hutimeikkivoideostosta, testasin niitä sääriini ja niistä tuli aika hyvä, luonnollinen väri. Sääreni ovat niin huonot ruskettumaan, että meikkivoiteilla olisi varmaankin käyttöä kesalläkin!

      Nuo herraintyyliset kengät ovat hömppäostokseni Spartoolta, ne ovat nahkaa, mutta sisäpuoli on vuorattu kankaalla, joten niitä voi pitää ilman sukkaakin. En ole vielä ottanut niitä käyttöön.....

      Poista
  2. Nyt vaan kaivelemaan kesämekot esiin.. Kyllä sitä väriä sitten saadaan ihon pintaankin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, siinähän sitä väriä sitten saisi kun sääret ovat paljaana ;-D.

      Poista
  3. Mustahan toimii aina! Kultakengät ovat hienot!

    VastaaPoista
  4. Kyllä täällä ainakin mennään säret paljaana, eihän se väri ikinä tartu niihin jos ei niitä ulkoiluta. Myönnän tosin vähän avustavani silloin tällöin doven semmoisella ruskettavalla vartalorasvalla, ettei ihan loista auringossa valkoisuuttaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä juuri, pitäisiköhän hankkia sitä Doven päivettävää, että kehtaisi mennä paljain säärin sen ensimmäisen kerran ;-D.

      Poista
  5. Tuttu alkukesän ongelma, joka tuntuu vuosi vuodelta vain pahenevan. Nuorna tyttönä ei kinttujen värillä ollut väliä, heti vaan minihame päälle kun vähänkin tarkeni :D Minunkaan sääreni eivät rusketu juuri lainkaan, yllättävän hyvin noihin kanankoipiin kuitenkin tottuu ja tuskinpa niitä kukaan muu edes tuskailee kuin minä itse. Tuo Doven päivettävä on kyllä hyvä apu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratkaisin ongelman juuri tuon Doven päivettävän avulla! Jaloissa on nyt juuri sen verran väriä, että mekko on ollut päällä jo eilen ja tänäänkin ;-D. Sitä väriähän ei tarvitse olla paljon, sellainen kevyt päivetys riittää, rusketuksesta en niin perusta.....

      Poista