2.9.2013

Otetaan yksi neule

Otetaan yksi neule, vaikkapa tämä uusi Cosin merinovillainen neulepusero. Neule on hauskasti epäsymmetrinen, juuri sellainen joita en voi vastustaa.




Vaikka olenkin taas hurahtanut harmaaseen ja väri on mielestäni tosi kaunis harmaa, kaipaa neule ehkä kuitenkin jotakin seurakseen. Preferitan huivipostauksesta innostuneena kaivelin huivikasojani ja mallasin huiveja neuleen kanssa. Nyt keskityin vain väreihin, enkä edes yrittänyt sitoa huiveja mitenkään.



Vähän värittömältähän tuo huivikokoelmani näyttää ;-D. Luultavasti en käyttäisi tämän neuleen kanssa tuota luonnonvalkoista pellavahuivia, ruusunpunainenkin tuntuisi olevan vähän mukavuusalueen ulkopuolella. Muita huiveja voisin kyllä hyvinkin käyttää.

Huomasin muuten, ettei minulla ole ollenkaan neliön muotoisia huiveja, kaikki omistamani huivit ovat suorakaiteita. Johtuisiko siitä, että neliöhuivit ovat yleensä aika pieniä.

Töihinpaluu sujui aika kivuttomasti, mutta työpaikalla oli joku kummallinen flunssa-aalto meneillään. Minä en siitä välittänyt, enhän minä koskaan saa näitä flunssia! Mutta tämä pahuksen flunssa tarttuikin ja nyt olen sitten sitä potenut koko viikonlopun ;-D.

Mukavaa työviikkoa kaikille.


p.s. Tervetuloa buduaariin Sonja

18 kommenttia:

  1. Kivoja viritelmiä. Näin se pienillä asioilla muuntuu tuo neule. Minäkin tykkään vaatteista, joissa on epäsymmetrisyyttä ja jotain jujua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pienillä asioilla tosiaan pystyy vaatteen ilmettä muuttamaan kunhan vain uskaltaa kokeilla ;-D. Tätä täytyy vielä opetella.

      Poista
  2. Harmaa on kyllä hieno väri - sen kanssa kun käy melkein mikä tahansa muu väri! Ja paidan malli on kiva!
    Toivottavasti saat flunssasi selätettyä - täällä on sitä myös ollut, mutta itse olen toistaiseksi onnistunut välttämään!
    Oikein hyvää syyskuuta, Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady ;-D. Flunssa ei sentään tunnu olevan pahinta lajia, ei kuumetta eikä nenäkään pahasti tukossa ole. Huomenna meinaan jo töihin mennä...

      Poista
  3. Kiva neule, omat suosikkini huivien kera oavt pinkki ja siniharmaa ylärivissä. Paranemisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja ;-D. Omat suosikkini ovat vasemmassa yläkulmassa olevat violetti ja pinkki, mutta tuo siniharmaakin on yllättävän hyvä!

      Poista
  4. Kyllä tuommoisista perusjutuista vaan saa kivoja aikaan huiveilla! Minä taidan omistaa vähän liikaakin huiveja... :D

    Minusta tuo ruusunpunainen sopii niin hyvin harmaan kanssa.

    Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusunpunainen sopii kyllä hyvin harmaan kanssa, mutta minun pieni mieleni ei oikein yhdistelmää hyväksy, aivan liian ruusunpunaista ;-D.

      Poista
  5. Kiva ja varmasti monikäyttöinen neule. Ja rohkeasti vain mukavuusaluetta venyttämään, tuo ruusunpunainen kun näyttää niin nätiltä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä vielä jonkin harmaana loppusyksyn aamuna haluan käyttää ruusunpunaista huivia harmaan neuleen kanssa ;-D. Onhan jo tässä lyhyen bloggaustaipaleen aikana kummempiakin nähty!

      Poista
  6. Valitsisin ehdottomasti tuon pinkin huivin! Olisi muuten kiva nähdä tämä neule päälle puettuna, vai onko siitä jo kuva ollutkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä neuletta ei ole vielä kuvattu päällä, ostin sen vasta perjantaina. Flunssaisena en ole jaksanut miettiä edes minkä alaosan kanssa neuleen kuvaisin ;-D. Mutta kuva kyllä tulee....

      Poista
  7. Kiitos Merja :)

    Kaunis neule. Minä rakastan pinkkiä joten se olisi noista se minun valintani. Vaikka useampiakin silmää miellyttäviä noissa kyllä oli.

    Toivottavasti flunssasi hellittää pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään minäkin pinkistä ;-D. Ehkä kuitenkin vähän hillitymmästä, en tosin tiedä mikä minuun iski kun ostin tuon huivin! Mummini aina sanoi, että kyllä aika tavaran kaupittee, jospa ennenpitkää tuokin huivi päätyy käyttöön....

      Poista
  8. Harmaa on hieno tausta monelle tehostevärille. Omalla kohdallani(kin) nämä tehosteet ovat kuitenkin aika pliisuja. Esimerkeistäsi tykkään eniten (eihän tämä mikään kilpailu ole, mut kuitenkin) yhdistelmistä vaaleaharmaa/ruskea/viininpunainen. Syksy on ihana vuodenaika, kun voi ihan oikeasti pukeutua :)

    Pikaista toipumista syystaudista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Ania ;-D. Minua oikein rupesi naurattamaan omat värittömät yhdistelmäni, kun näin tuon kollaasin valmiina! Esim. ruskea harmaan kanssa on sellainen yhdistelmä, jota ei ajatuksen tasolla heti tekisi, mutta sehän onkin aivan herkku ainakin suklaanruskean huivin kanssa....

      Poista
  9. Kauniin neuleen olet taas onnistunut löytämään! Ja lämpimän. Suklaanruskean ja harmaan yhdistelmästä tykkäsin yllättäen minäkin! Ja vaalean harmaa huivi oli myös kaunis neuleen kanssa. Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ;-D. On neule sen verran lämmin, vaikka aika ohut onkin, ettei sitä ihan vielä pääse käyttämään. Ei edes flunssaisena!

      Harmaa näyttää olevan sinullakin ajankohtainen väri ;-D.

      Poista