28.12.2014

"Muodit muuttuvat, tyyli pysyy", osa 2

Pinterestissä pyöriessäni amerikkalaisen suunnittelijan Eileen Fisherin minimalistinen tyyli on tullut tutuksi ja nyt tämän rennon tyylikkään aikuisen naisen kuvan takaa löytyivät Eileen Fisherin sivut.

Ja sieltähän löytyi vaikka mitä, kuten tämä Icons Collection! Kuuden vaatekappaleen kokoelman, joka sisältää hänen suunnittelemiaan vaatteita vuodesta 1984 lähtien. Kaikki aivan käyttökelpoisia juuri nyt, vuonna 2014!

Jälleen täytyy lainata tätä 90-luvun Gloriasta bongattua otsikkoa, "Muodit muuttuvat, tyyli pysyy". Niin se vain on!

8 kommenttia:

 1. Löysin blogiisi jostain ihmeen kautta ja innostuin, sillä aikuisen naisen blogeja ei niin paljoa ole. Kivoja juttuja sinulla täällä on ja niipä päätin klikkautua jäseneksi. Tervetuloa vastavierailulle aikuisen naisen lifestyle-blogiini Kristalllikimaraan http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mysterious M, kiva että löysit blogiini ja tervetuloa ;-D. Kurkkasin blogiisi ja kirjauduin lukijaksesi, kuinka en ollut blogiasi aikaisemmin huomannut!

   Poista
 2. Tosi kivan näköisiä asuja löytyi vinkaamiesi linkkien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nuo kaksi vuodelta 1984 olevaa vaatetta, takki ja neulepusero, miellyttivät kovasti! Ei tosiaan uskoisi, että ne on suunniteltu kolmekymmentä vuotta sitten ;-D.

   Poista
 3. Kauniita asukokonaisuuksia, jälleen kerran. Tyyli on kyllä ajatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikille noille vaatteille on yhteistä yksinkertaisuus, ei mitään liikaa, vaan ihan peruslinjat ja hyvä mitoitus. Siinä se, kestävän tyylin salaisuus!

   Poista
 4. Eileen Fisherin tyyli miellyttää. Viviannes files blogissa vaatteiden laadusta ja istuvuudesta olen lukenyt vain hyvää. Itsellä ei ole kokemusta, mutta esimerkiksi Ilona Pellin vaatteissa on hieman samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä minullakaan kokemusta ole Eileen Fisherin vaatteista, mutta niiden ulkonäkö miellyttää kyllä. Ilona Pellin vaatteista taas on kokemusta ja niistä pidän tosi paljon. Ilonan vaatteet ovat jotenkin monimuotoisempia kuin Eileen Fisherin vaatteet, mutta molempien vaatteissa on sitä samaa yksinkertaista tyyliä joka kestää aikaa loistavasti!

   Poista