27.12.2014

Täydelliset saappaat?

Joskus sitä saa mitä toivoo! Piipahdin juuri ennen joulua ystävättären seurana Kenkäfriikkiin ja mitäs sieltä löytyikään! Suoravartiset mustat nahkasaappaat matalalla korolla ilman mitään koristeluja, juuri sellaisista olen haaveillut. Täydelliset saappaat alennuksessa, puoleen hintaan!No ei kuitenkaan ihan täydelliset. Korko ja pohjat ovat aivan sileät, täytyy siis käyttää suutarilla laitattamassa kunnon korkolappu ja pohja. Ja varsi on vähän tiukka, mutta mukava myyjä vinkkasi nahanvenytysaineesta ja kertoi itse venyttäneensä omat saappaansa sopiviksi. Samaa saapasta on tarjolla myös mattapronssisena, hauska väri.....Kenkäfriikissä on siis ale jo alkanut, kannattaa käydä vilkaisemassa. Ja ystävätärkin löysi kivat kengät itselleen ja hyvät ostokset sitten krymppäsimme Sinnessä Eerikinkadulla ;-D.

12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - minulla on yhdet saappaat, jotka ovat liki samannäköiset, mutta varsi vähän tiukka! Tuota nahanvenytysainetta onkin jo laatikossa, kun ostin baltsujen venytystä varten viime kesänä, mutta enpä hoksannut, että voisihan se varsienkin venytykseen sopia!
  Rentoja välipäiviä, Merja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä ehtinyt hankkia nahanvenytysainetta, mutta aion kyllä kokeilla. Mitenkäs baltsujen venytys onnistui? Mukavia välipäiviä myös sinulle ;-D.

   Poista
 2. Oi upeus mitkä saappaat! Nuo ovat kyllä todella kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, minusta on ihanaa ettei saappaissa ole mitään ylimääräistä, ei edes solkia!

   Poista
 3. Klassikot. Onnittelut tosi löydöstä! Venytysaine uusi asia minulle. Onko toiminut ja mihinköhän perustuu..miettii utelias täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos FF ;-D. Kenkäfriikin myyjä kertoi venyttäneensä useampiakin saappaanvarsia ja asiasta mitään varsinaisesti tietämättä kuvittelisin, että aine pehmittää nahkaa ja saa sen muotoutumaan nopeammin. Minulla ei vielä ole nahanvenytysainetta, mutta aion hankkia ja kokeilla. Kerron sitten miten onnistui!

   Poista
 4. Kauniit saappaat! Enpä ole aiemmin kuullutkaan nahanvenytysaineesta. Täytyy pitää mielessä, mullakin on yhdet saappaat, jotka ovat vähän liian napakat varresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna ;-D. Nyt kun vielä saisi hankittua sen nahanvenytysaineen ja pääsisi kokeilemaan! Kyllähän suutarikin venyttää varsia, mutta haluaisin nyt kokeilla tuota venyttämistä itse.

   Poista
 5. Joskus tekee tuollaisia huippulöytöjä! Tosi kauniit saapikkaat :)
  Mukavia loppuvuoden päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joskus tosiaan saa mitä toivoo ;-D. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä myös sinulle!

   Poista
 6. Täydelliset saappaat, ihan täysin minun makuun Ikiklassikot <3 Pirteää viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Tiia, saappaat ovat jalassani tälläkin hetkellä ;-D. Käytin ne suutarilla, joka laittoi erittäin pitävät pohjat ja korkolaput, joten mikäs nyt on tepastellessa täydellisissä saappaissa! Mukava viikkoa myös sinulle.....

   Poista