1.12.2014

1. luukku


8 kommenttia:

 1. Oletpa saanut hiljaisesta kadusta hienon kuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aleksi on joskus tosi hiljainen aamulla seitsemän pintaan! Kuva on viime joululta ja kuvattu näköjään klo 7.06.

   Poista
 2. Jouluvaloista joulukuuta, Merja, ja kiitos myös aiemman postauksen silmää hivelevistä, kuuraisista maisemakuvista. Aleksin valojen lisäksi Kolmen sepän aukion ja Kaivopihan joulukojut tuovat keskustaan jouluista tunnelmaa ja ihania tuoksuja, ja viikon kuluttua päästään Tuomaan markkinoille. Stadilaisten pieniä tunnelmankohottajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Ania. Joulukuussa kuljen töihin aina Aleksia pitkin ja kurkin ikkunoihin ilmestyneitä jouluseimiä, niita on aika monen kaupan ikkunassa ;-D. Ja Tuomaan markkinoilta käyn ostamassa kylmäsavulohet ja -siiat, ihan kannatuksen vuoksi. Tosin olisin mieluummin pitänyt Espan puiston markkinapaikkana, mutta kaikkea ei voi saada ;-D. Viime vuonna muistan käyneeni kalaostoksilla rankkasateessa.....

   Poista
 3. Espan puisto oli todella tunnelmallinen valaistuine puineen. Loskasäällä siellä kyllä pilasi kenkänsä, puiston kunnossapito ei aina ihan toiminut. Tuomaan markkinat ovat paisuneet, ja olen ymmärtänyt, että tänä vuonna markkinoita on suunnattu enemmän keskieurooppalaisten joulutorien suuntaan. Mitä sitten tuokin tullessaan. Mennään katsomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti keskieurooppalainen suunta ei täällä tarkoita sitä, että tarpeellisen tavaran, kuten vaikkapa kalan myyntikojut vähenevät ;-D. Asia täytyy pikimiten tarkistaa, heti kunhan markkinat avautuvat. Ja muuttuvatpa ne miten tahansa, kyllä markkinoilla käyminen kuuluu jo joulunalusajan traditioihin! Käydään katsomassa ;-D.

   Poista
  2. Terkkuja! Saataisiinpa pikkuisen jo lunta.

   Poista
  3. Sanos muuta, viime joulu oli niin musta kuin vain voi olla, joten olisi ihanaa saada lunta jouluksi! Terveisiä vaan sinne yläkerran herralle ;-D.

   Poista