1.12.2014

"Muodit muuttuvat, tyyli pysyy"

Muutama aika sitten ryhdistäydyin ja hävitin kauan säilömiäni lehtiä. Yhdestä 90-luvun Gloriasta löysin tämän jutun, josta oli aivan pakko ottaa kuvia. En enää muista miltä vuodelta lehti oli, mutta jutun oli kirjoittanut Pirkko Vekkeli ja kuvannut Ilpo Vainionpää. Kuvien tyylikkään daamin koko nimi sen sijaan ei tästä kuvaamastani sivusta käy ilmi, se tieto hävisi lehden mukana ;-D.

Lisäys: lukijani Tarja tunnisti jutun tyylikkään naisen ja kirjoitti minulle: "Hämmästyin hieman, kun kukaan ei ollut vielä tunnistanut Muodit muuttuvat, tyyli pysyy -jutun tyylikästä naista. Mielestäni hän on Funktio- ja Alessi-sisustusliikkeet yhdessä miehensä Mikaelin kanssa omistanut Anita Ruola. Ruolat jatkoivat Funktion omistajina Alli Syvänojan työtä tuoden maahan design-huonekaluja, enimmäkseen italialaisia."

Nyt siis selvisi jutun mallin nimikin, kiitos Tarjan!
 

Laatuvaatteet näköjään kestävät aikaa hyvin, ottaisin ihan mielelläni allaesitellyn yhdistelmän. En olisi heti uskonut, että joku 90-luvun vaate voi näyttää hyvältä vielä vuonna 2014. Jostakin syystä kuvittelen, että asun materiaali on ihanaa villakreppiä.


Myös tämä pikkumusta näyttää edelleen ihan käyttökelpoiselta, jopa modernilta. Puvun yläosa on tosi kaunis topattuine hartialinjoineen ja kaula-aukkoineen. Tykkään!


Ja nämä korutkin, ihan moderneja tänäkin päivänä. Yksinkertaisia, mutta jännittävän muotoisia. Kaiken kaikkiaan tämä tyylijuttu parinkymmen vuoden takaa kolahti oikein kunnolla. Kauan eläköön yksinkertaiset muodot ja linjat! Ja laadukkaat materiaalit! Nyt vuonna 2014 voin vain todeta, että jutun otsikko on harvinaisen osuvasti valittu ;-D.


9 kommenttia:

 1. Upeita asuja ja todellakin menisi tänäkin päivänä oikein hyvin. Jos todellakin tietää oman tyylinsä ja ostaa laadukkaita tuotteita ja huoltaa vaateet hyvin, niin ovat todella pitkäikäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ja olisi ihan hauska tietää onko hän säilyttänyt nuo vaatteet ;-D.

   Poista
 2. Oi kun kauniita kokonaisuuksia, ei uskoisi olevan sen verran aikain takaa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaatteita ja nuo korut ovat ihania! Tyyli todellakin pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti vielä sanomani, että harmitus, kun Gloriassa ei enää tuota Tyylisivua ole!

   Poista
  2. Ja kaiken lisäksi jutussa on niin kaunis värimaailma, varsinkin tuossa korukuvassa! En ole tainnut vähään aikaan Gloriaa lukea, mutta sääli jos Tyylisivua ei enää ole.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on ja minulla on sellainen mielikuva, että 90-luvulla kohistiin paljon juuri Janna Syväojan papreikoruista. Ja googlen kuvahaulla löytyi paljon lisää hänen mielenkiintoisia korujaan! Samoin Paula Häiväojan modernistisia koruja.

   Poista