14.11.2015

Ilona Vialessa
Kävin keskiviikkona Ilona Pellin asiakasillassa sisustusliike Vialessa, joka löytyy osoitteesta Bulevardi 5. Nyt kun Ilonalla ei enää ole liikettä, nämä asiakasillat ovatkin ihan mukava tapa nähdä mitä uutta on tarjolla ja tehdä ostoksia. Ja myös tavata muita Ilona Pellin vaatteisiin hurahtaneita ja nähdä miten he käyttävät Ilonan vaatteita ;-D.

Näytöksessä oli sekä vanhoja että uusia malleja ja uutena värinä kaunis, aavistuksen violettiin vivahtava sininen. Ihanan ohut sininen neulekangas on muistaakseni villaviskoosia ja siitä voi teettää muitakin malleja kuin täällä esitellyt, niinkuin kaikkia malleja voi tilata muistakin kankaista. Näytöksen näyttävät korut ovat Coruyasta. Kuvia tuli otettua aika paljon ja laitan niitä tähän ihan säästelemättä, nauttikaa siis näytöksestä ;-D.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ;-D. Kaikkein inspiroivinta on kuitenkin nähdä Ilonan oma tyyli, hän käyttää suunnittelemiaan vaatteita aivan omalla tavallaan. Olen päässyt näkemään hänen vuosia sitten suunnittelemiaan vaatteita, jotka ovat täysin ajassa mukana, niissä ei näy suunnitteluvuosi eikä edes vuosikymmen. Minusta on upeaa, että Suomesta löytyy näin lahjakas ja omaleimainen suunnittelija!

      Poista