21.11.2015

Tätä käytin

Asukuvia on viime aikoina tullut kuvattua aika vähän, niiden ottaminen kun on niin aikaavievää puuhaa. Minähän en ota asukuvia livenä vaan kuvailen asuja silloin kun siltä tuntuu. Ja kaikkien kuvattavien vaatteiden ja lisukkeiden esiin ottaminen, kuvaaminen ja takaisin laittaminen vie helposti puoli päivää, mutta en halua valittaa, onhan tästä touhusta ollut paljon iloa. Tästä syystä siis asukuvia tulee aika harvakseltaan!

Osaa kuvaamistani yhdistelmistä ei ole koskaan käytetty livenä, mutta tämä Ilona Pellin munakoison värinen Draama-tunika on ihan oikeasti ollut käytössä ;-D. Nämä trikootunikat ovat tosi kivoja työvaatteita, mukavia käytössä ja helppoja tyyliin "pese ja pidä". Viime aikoina olen töissä käyttänyt paljon tunika/kapealahkeiset housut yhdistelmiä, mutta mekot ovat alkaneet kutsua jälleen. Luulenpa, että pian alkaa taas mekkokausi!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Lady ;-D. Tuo munakoison väri ei kovin hyvin kuvissa erotu, mutta luonnossa on tosi kiva. Ja Ilona Pellin suunnittelemat vaatteet nyt vain ovat upeita ;-D.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No mutta kiitos Marjukka ;-D. Olen kyllä aika tyytyväinen tähän asuun, toisaalta olen jumittunut näihin kapealahkeiset housut/tunika-yhdistelmiin, kaipaan jo jotakin uutta.....

   Poista