7.11.2015

Syysloma

Pidin lokakuun viimeisen viikon syyslomaa, joka tuli tosiaan tarpeeseen! Kahtena edellisenä vuonna olen viettänyt syysloman Roomassa, mutta nyt pohjoinen kutsui ;-D. Pyhätunturi on minulle hyvin tärkeä paikka, se on osa minun sielunmaisemaani ja siellä loma enimmäkseen kuluikin. Säät vaihtelivat viikon aikana sateisista plussa-asteista pikkupakkasen ja ohuen lumikerroksen kautta takaisin plussan puolelle.

Ohjelmassa oli patikointia, makkaranpaistoa ja tulilla istumista. Patikointi onnistui hyvin, kunhan pysytteli poissa niljaisilta ja jopa jäisiltä pitkospuilta. Niinpä Isokuru jäi tällä kertaa käymättä, mutta tulistelimme useampana päivänä Isokurun portaiden yläpäässä olevilla laavuilla. Ja kuukkelit pitivät seuraa ;-D. Ehkäpä jokunen makkaranmurunenkin saattoi päätyä kuukkelin vatsaan....

Instagramista löytyy vielä muutama kuva, täältä.

Nyt onkin sitten mukava asettua kotoilemaan, nauttimaan pimeistä illoista ja kynttilänvalosta. Joulukin on ihan nurkan takana ;-D.
Allaoleva kuva vaatii ehkä vähän selitystä, siinä lumetetaan Pyhätunturin pohjoisrinnettä. Se näytti upealta pimeässä, kuva ei kyllä kovin onnistunut ole.
4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  Kuukkelit ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniista kohteista on helppo saada kauniita kuvia ;-D. Kuukkelit ovat niin sympaattisia, kuukkeli on vanhan uskomuksen mukaan sielunlintu ja viestintuoja.

   Lainaus kirjasta Kuukkeli, sielunlintu: "Kuukkeli on säilyttänyt myyttisen tenhonsa. Se asustaa syvällä metsässä, ilmestyy kulkijaa tervehtimään, toimittaa asiansa ja katoaa taas kotinsa tummiin varjoihin. Onnenlintu tuo onnea ja hyvää oloa jo pelkällä olemuksellaan, mutta kuinka paljon muissa vanhoissa uskomuksissa on perää?"

   Poista
 2. Upeita kuvia ja kuukkelihan on onnen lintu, uskokaamme näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tottakai kuukkeli on onnenlintu, mutta jos sillä oli jokin viesti, se jäi kyllä ymmärtämättä ;-D.

   Poista