17.2.2013

Asuja parin viikon varrelta

Kaikenlaisia kummallisia vaateblokkeja ja hyvin vähäistä innostusta yhtään mihinkään, sitä ovat nämä pitkät härkäviikot loppiaisesta pääsiäiseen. Ja kun tähän vielä lisätään pilviset päivät ja melkein jatkuvat lumisateet, elämä ilman auringonvaloa alkaa jo syömään naista.

Töihin on kuitenkin mentävä ja puettava päälle jotakin, joten näissä asuissa on viimeiset pari viikkoa menty.


Kamerakaan ei suostunut yhteistyöhön ja jätti tarkentamatta kunnolla, mutta ehkä tämän ikäiselle naisihmiselle se on vain hyväksi. Aurinkoa odotellessa, koittakaa pärjätä ja hyvää alkavaa työviikkoa ;-D.

14 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, ei niissä mitään vikaa.. Joskus omissanikin mietin, että ei kai se enää haittaa, jos ihan tarkkoja ei olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, ei sen niin nuukaa ole ;-D. Vaatteet näkyvät ihan hyvin ja nehän tässä ovat pääasia.

   Poista
 2. Onpas taas kerran taidokkaasti yhdistelty! Sulla on kyllä pettämätön väri- ja tyylisilmä. Ja kuvat kelpaa vallan mainiosti!
  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Todella hienot kuvat ja asut.
  Mukavaa tulevaa viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ;-D. Mukavaa viikkoa myös sinulle, toivottavasti saadaan aurinkoisia päiviä ensi viikolla....

   Poista
 4. Huviä kuvia minusta ja kivoja kokonaisuuksiakin. Luulen, että se on monesti niin, että omaa vaatekaappia tuijottaa epätoivoisena, ettei ole mitään päälle pantavaa ja muilla on vaikka mitä. Mukamas. Ja jokainen kuitenkin tekee samaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen ;-D.

   Poista
 5. Komppaan Ladyä tuolla edellä, sulla on pettämätön tyyli- ja värisilmä ja osaat siirtää taitosi käytäntöön. Tykkään erityisesti vasemmanpuoleisen kuvan rennosta asusta. Upea olet jokaisessa asussa - ja eilen paistoi aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ania ;-D. Tykkään itsekin tuosta vasemmanpuoleisesta mekko/neuletakkiyhdistelmästä ja sitä olen nyt käyttänyt töissä melkein joka päivä.

   Tuon auringon suhteen kävi nyt toteen "sitä saa mitä tilaa" ;-D. Maailma näyttää aivan erilaiselta kun aurinko paistaa!

   Poista
 6. Tykkään kovasti asujesi värimaailmasta, todella tyylikästä. Keskimmäisen kuvan mekko on aivan ihana !!!
  Tarkennus ongelmaa on omissakin kuvissa aina välillä, mutta niinkuin totesit ehkä se on vaan hyväksi joskus meidän ikäisillemme ;)

  Ihanaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sara ;-D. Tuo keskimmäisen kuvan neulemekko on Cosilta ostettu, ohutta 100 % villaa ja tykkään siitä kovasti. Ja noihin viininpunaisiin sukkiksiin olen aivan ihastunut, ostin ne joskus syksyllä KappAhlista, mutta nyt kun olisin halunnut ostaa uudet, ei niitä enää ollutkaan. Syksyn värejä, totesi myyjä.

  Eihän se tässä elämässä niin tarkkaa ole, ei edes kuvissa ;-D.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän arvelinkin että on Cosin mekko, tosi upea. Huolisin heti omaan vaatekaappiini, minulla on aina tarvetta mukaville neulemekoille :)

   Poista
  2. Täytyy tehdä tunnustus, olen ostanut puolen vuoden sisällä neljä Cosin neulemekkoa! Ja norkoilen aina vähän päästä siellä katselemassa jotakin uutta kivaa vaatetta ;-D.

   Ja kaiken huipuksi olen töissä aivan Cosin nurkilla, joten joskus tarvitaan ihan tahdonvoimaa etten ramppaisi siellä liikaa....

   Poista