13.2.2013

Saapaskoruja

SNP-blogin Ripsu oli eilen kuvannut saapaskoruja, ihastuin ideaan niin että oli ruvettava kuvaamaan omia "saapaskorujani".

Kaikki korut olivat ihan vääränkokoisia, jouduin virittelemään niitä että pysyivät kengässä. Ja nuo korkeakorkoiset saappaat eivät ole omani, lainasin niitä tyttäreltä. Arvaatte varmaankin, mitä seuraavat koruprojektit tuottavat ;-D. Palaan taas asiaan kuvien kera, kunhan saan valmista saapaskorurintamalla.

Käyttäisin saapaskorua vain toisessa saappaassa, en missään tapauksessa molemmissa.

Kiitos Ripsu hyvästä ideasta ;-D.

16 kommenttia:

 1. Minulla on saappaita, joissa on valmiina irroitettava nilkkakoriste, mutta ei ole tullut mieleen, että senhän voi korvata myös jollakin ihan muulla korulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei itse tule ajatelleeksi kaikkea, mutta onneksi on blogimaailma ;-D.

   Poista
 2. Aivan mahtava idea! Loistavaa! Juuri näin tehdään temppu, jolla tavallinen asu muuttuu asuksi, jossa on "se jokin".

  Ei voi olla totta, että kaikki korut ovat itse tekemiäsi? Kaikista hienoista hienoimmaksi nousee minusta ehkä kolmanneksi alin kuva (musta nahka ja hopeanväriset renkaat), mutta joka ainoassa on tyyliä! Juuri siksi sinun blogistasi tykkään - sinulta löytää aina jotain sellaista, mitä ei mistään muualta löydä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Preferita ;-D. Aivan kaikki korut eivät ole tekemiäni, juuri tuo musta nahkainen hopeanvärisillä renkailla on 2or+byyat:n ranneke ja punainen nahkanauha ja kuvan nro 6 koru eivät ole tekemiäni.

   Mielessäni muhii nyt hyvin monta ajatusta erilaisista saapaskoruista, viikonloppuna taidan aloittaa suunnitelmien toteuttamisen.

   Poista
 3. Heippa - eikö olekin hauskaa tämä koristelu, näin saa kivaa piristystä arkisiinkin popoihin. Sulla on hienoja koruja:) Terkuin RipsuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ripsu ;-D. Ja kiitos inspiroivasta postauksestasi, se sai minut tosiaan innostumaan.

   Poista
 4. Voi ei... mulla ei ole yhtään saapaskorua... Olen auttamattomasti out ;))) Upeita on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ;-D. Nyt vain tutkimaan omia koruvarastoja ja mallaamaan niitä saappaisiin, sieltähän voi löytyä vaikka kuinka monta sopivaa saapaskorua ja olet aivan eturintamassa in.

   Poista
 5. Hienoja ja mikä idea, wau ja kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi ;-D. Idea vain käyttöön ja saappaita koristelemaan!

   Poista
 6. Mä jo eilen ihailin noita Ripsun kenkäkoruja - ja nämä sinun ovat kyllä niin ihania - ja itse tehtyjä? - että pakko on katsastaa korurasia, josko sieltä jotain löytyisi - tyhjän panttina kun useimmat mun koruni ovat - en osaa käyttää kuin kaikkein yksinkertaisimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa on itse tekemiäni, kaksi nahkaista ja kuvan 6 riipus eivät ole minun tekeleitäni.

   Ongelmana korujen saapaskäytössä on se, etteivät ne useinkaan ole sopivan mittaisia, mutta jos on sopivat välineet, niitä voi lyhennellä tai yhdistää.

   Poista
 7. Oi mikä ihana idea! Kerrassaan loistava! Saattaa tulla täälläkin eteen se, että teen itse tuollaisia. Saaparkoruja ei vielä ole ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin hyvä idea, että kokeilemaan vaan. Olisi mukava nähdä minkälaisia saapakoruja teiltä muilta löytyy, kuvia vaan blogeihin ;-D.

   Poista
 8. Vau! Eipä kyllä ole ikimaailmassa tullut mieleenkään, vaikka olen joskus omistanutkin saappaat joissa oli saapaskorut! Dementikko ei vaan muista yli 20 vuoden päähän! Nuo on aivan upeita, ihania! Tuota on pakko ruveta miettimään että mistä koruja saappaisiin? Tosin, taidan olla tuossakin vähän harakka, mulla on nilkkureissa ja saappaissa aika usein nilkassa joku "juttu" vaikkei koru olekaan.
  P.S. Noista tyttären korkeakorkoisista saappaista meinasi mennä aamukahvi väärään kurkkuun! Niin kauniit ja sirot! Ollapa lyhyt ja kapeapohkeinen!

  VastaaPoista
 9. Nyt vain kokeilemaan koruja saappaisiin ja sitten kuvia blogiin ;-D.

  Nuo ovatkin tyttären lempisaappat, ne ovat sellaiset ylipolvensaappaat ja tytär on käyttänyt niitä lyhyen mekon ja mustien paksujen sukkisten kanssa. Ja toistaiseksi ilman saapaskorua ;-D.

  VastaaPoista