9.2.2013

Vaatekaamos täälläkin...

Sari XL Cheap & Chic-blogissa kirjoitti omasta vaatekaamoksestaan ja tunnistin kyllä oireet.

Tämä tautihan iskee säännöllisesti tammi-helmikuussa, oireet alkavat vähitellen helpottaa maaliskuulla kunhan ajatukset siirtyvät jo kesävaatteisiin ja kaupoissa voi käydä katselemassa uutta satoa.

Oma vaatekaamokseni on sitä lajia, että mitä väliä mitä päällensä laittaa kunhan nyt jotakin on päällä. Tässä tilanteessa ainoa oikea tapa toimia olisi se, että viikonloppuna jo vähän katselee vaatakaappiaan ja nostelee esille vaatteet, joita voisi kuvitella käyttävänsä seuraavalla viikolla. Ja aamulla vain otetaan joku vaate, ei väliä mitä, tästä harkitusti esillepannusta kasasta. Suunnitelma on siis toteuttamista vaille valmis ;-D.

Vaatekaamoksen vastapainoksi onkin sitten iskenyt vimmattu tekemisen hinku, olen innolla virkannut koruvaijerista rannerenkaita. Ja jo syksyllä hankkimani ompelukirjatkin houkuttelevat, pellavakankaitahan olisi vaatehuoneessa vaikka pienen kangaskaupan tarpeiksi. Koruja voi onneksi tehdä ilman sen suurempia etukäteissunnitelmia, mutta ompelutöihin pitäisi voida keskittyä, joten luulenpa, että toiminta keskittyy nyt enemmänkin koruihin.7 kommenttia:

 1. Vaatekaamos on juuri oikea sana kuvailemaan tätä meikäläisenkin mustan ja harmaan kautta! Onneksi valoisuus lisääntyy koko ajan ja sitä myöten ehkä väritkin pikkuhiljaa palaavat garderobiin ;)
  Kaunis tuo "drape"- malli <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kevätaurinko pelastaa vaatekaamoksesta ;-D. Onneksi!

   Tykkään kovasti kaikesta drapeeratusta ja törmättyäni noihin kirjoihin netissä hankin ne heti. Drape Drape-kirjoissa on mukana kaava-arkit, mutta tuossa Pattern Magic-kirjassa on vain pienoiskaavat. Tilasin kirjat Suomalaisen nettikaupasta.

   Poista
 2. Minä olen taas jo täyttä häkää katsellut ekvät vaatteita ja kevät värejä. Karsastan harmaata tällä hetkellä ja kaipaan sinistä ja turkoosia vaatteisiini :) Ongelmaksi alkaa muodostua se tarkenemisen ongelma, mutta hyvin tässä on vielä pärjätty toistaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sitä jo ruveta kaivelemaan omia kevät/kesävaatteitaan esille, sekin voisi auttaa tässä tilassa. Onneksi nyt on kuitenkin aika lauhaa, toivottavasti ei enää tule pakkasia ;-D. Vaikka tietää, että on vasta helmikuu, ilmat ovat kuitenkin jotenkin keväisiä.

   Poista
 3. Tähän kaamokseen ei kyllä mulla auta muu kuin se, että kaivetaan postista tulleet kevätkuvastot esille ja haaveillaan uusista ihanista jaikkaista väreistä vaatekaappiin! Kyllä tää muuten syö naista niin...mieli ei pysy nyt virkeänä muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siis raikkaista ;)

   Poista
  2. Katalogeistakin on tosiaan apua, sekin että näkee värikkäitä vaatteita helpottaa kummasti kaamostuskaa ;-D. Ihanaa, että koko ajan mennään kesää kohti....

   Poista