24.2.2013

Vaatteilla leikkimistä

Auringonpaiste sai tämän bloggarin aivan vallattomaksi. Olen tämän aamun käyttänyt vaatteilla leikkimiseen, ei mitään uusia hankintoja, vaan vanhojen vaatteiden uudenlaista yhdistelyä. Auringonvalo teki kyllä tepposet kuvien valaistuksessa, mutta en nyt anna sen häiritä.

Olen nyt ollut niin ihastunut ikivanhaan Masain mekkooni, että olen sovitellut kaikkea mahdollista sen kanssa. Kaikki kuvat tosin eivät olleet julkaisukelpoisia, mutta hauskaa on ollut ja tässä muutama kritiikkiseulan läpäissut otos.Lisäksi leikin syksyllä ostamani harmaan Cosin villaisen neuletakin kanssa: takki auki, takki napitettu kahdella napilla juoponnappiin, takki napitettu yhdellä napilla juoponnappiin. Neule on niin ohutta laskeutuvaa villaa, että se laskostui nätisti juoponnappiin laitettunakin.Harmaa neuletakki on siis sama kaikissa kuvissa, vaikka se näyttääkin joissakin kuvissa ihan eriväriseltä. Oikea väri taitaa olla tuossa alarivin keskimmäisessä kuvassa. Vaihtelua täytyy olla harmaassakin ;-D.


Tervetuloa buduaariini Sara ;-D.

8 kommenttia:

 1. Hei, mulla on tuo sama Masain mekko ja se on yksi parhaimpia ostoksiani ( parin muun Masain kanssa) Tykkään useimmista merkin vaatteista tosi paljon . Välillä manailin päivänvalon puuttumista kuvatessani ja nyt kun sitä on ei ole helppoa sekään ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut tuo mekon alennusmyynnistä, en edes muista koska, mutta kun se on hihaton, se on jäänyt oikeastaan kokonaan pitämättä. Nyt kun keksin, että sitähän voi käyttää neuletakin kanssa, olen pitänyt sitä jo muutaman viikon aikana tosi paljon. Masain vaatteiden mittasuhteet käyvät minulle aika hyvin, joten niitä on kertynyt muutama.

   Kuvaaminen ei ole ihan helppoa, joko on liian vähän valoa tai sitten sitä on ihan liikaa ;-D. Tai sitten ei tarkennu tai tarkentuu liikaa, no viimeistä sentään harvemmin.

   Poista
 2. Kiitos, tänne on ilo tulla kun sinulla on niin aurinkoinen hymy ja upeita asuja. Menetin sydänmeni tuolle Cosin neuletakille. Aivan ihanan monikäyttöinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sara, minua tosiaan hymyilyttää oikein leveästi lukiessani kommenttiasi ;-D.

  Joo, tuo villatakki on lojunut melkein käyttämättä syksystä lähtien kunnes muutaman Pinterest-kuvan inspiroimana kokeilin napittaa sitä juoponnappiin ja sehän olikin hyvä ajatus. Ja olen nykyään vannoutunut Cosin neuleiden käyttäjä, ne ovat niin yksinkertaisen hyviä ja ne hinnat!

  Mukavaa työviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kivasti olet yhdistellyt asuja. Paras asu on aina se, mikä on helpoiten yhdisteltävissä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maiju ;-D. Totta puhut, ihan perusvaatteet, joita voi yhdistellä keskenään ovat parhaita. Silloinhan periaatteessa ei tarvitse kovin monta vaatekappaletta, siis periaatteessa, käytäntö ainakin minulla on jotakin aivan muuta!

  VastaaPoista
 6. Toi raitamekko on IHANA ja sopii sinulle tosi hyvin! Haluan kanssa samanlaisen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse ;-D. Olen ostanut mekon alennusmyynnistä varmaankin vuonna 2009, mutta Masailla on paljon kivoja samantyylisiä mekkoja ja tunikoita.

   Täällä ovat heidän kotisivunsa: http://www.masai.dk/pages/katalog6.asp?offset=12.

   Ja täällä paljon kuvia Masain vaatteista: http://pinterest.com/search/pins/?q=masai+clothing

   Poista